Ezért zuhant ki egy férfi a 46-os buszból

2018.03.22. 09:57

Tavaly májusban egy 38 éves férfi hazafelé tartott a 46-os busszal. Amikor leszálláshoz készülődött, a busz ajtaja váratlanul kinyílt, a férfi pedig kizuhant a buszból, és azonnal meghalt. Most kiderült, miért nyílt ki az ajtó - írja a Bors.

A szemtanúk nem látták, hogy mi történt pontosan, a rendőrség pedig majdnem egy évig vizsgálta az eset körülményeit. A baleset után a buszt külön hangárba vitték, ahol szétszerelték, és átnéztek rajta mindent.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

T. István, a meghalt férfi anyja biztos volt abban, hogy nem a fia feszítette szét az ajtókat. Ezt most a vizsgálat is igazolta - írja a Bors.

Nemrégiben értesítettek a közvetítő ügyvédi irodán keresztül, hogy lezárult a vizsgálat. Kiderült, hogy valóban műszaki gond volt, az ajtó kinyílását egy hibás dióda okozta- mondta a lapnak T. István anyja, majd hozzátette, hogy kétmillió forintos kártérítést ajánlottak fel a családnak.

Jó érzés tudni, hogy igazunk volt, és kiderült, hogy mi is történt valójában- mondta a lapnak az anya, aki rendszeresen jár fia sírjához a temetőbe.