Kirabolta társát, mert nem osztozott vele a lopott pénzen

2018.03.23. 10:06

Kirabolt egy házat egy jánoshalmi férfi, majd az ellopott pénzen vett egy autót magának. Amikor társa ezt megtudta, megfenyegette és elvette tőle az autó slusszkulcsát. Mindlettőjüket őrizetbe vették a rendőrök. 

 

Tegnapelőtt este két férfi összeveszett Jánoshalmán. Egyikőjük egy késsel a kezében fenyegette meg a másikat, hogy leszúrja, ha nem ad neki pénzt - olvasható a rendőrség oldalán.

Ezután kiszúrta a férfi kocsijának egyik gumiját, majd a a slusszkulcsot követelte.  A férfi félelmében átadta a kulcsot, a támadó pedig elhajtott az autóval.

Forrás: Police.hu

 

A rendőrök két órán belül elfogták, és kihallgatták a 28 éves férfit. Ekkor derült ki, hogy a két férfi azért veszett össze, mert

az egyik éjjel bemásztak egy udvarra, ahol a nyitott házból egyikőjük ellopott 700.000 forintot és egy mobiltelefont, amiről a másik nem tudott.  Az ellopott pénzből a 38 éves jánoshalmi férfi vett egy kocsit, ami egyből gyanús lett 28 éves társának.

 

Forrás: Police.hu

A rendőrök kihallgatták a 38 éves férfit is, majd mindkettőjüket őrizetbe vették és javasolták az előzetes letartóztatásukat.