Megszólalt VV Fanni feltételezett gyilkosa

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
B. László bűnhődni akar, mert nem ártatlan VV Fanni rejtélyes meggyilkolásában, az autóban talált véres kötélre is magyarázatot adott- írja a Bors.
Vágólapra másolva!

B. László először nyilatkozott VV Fanni eltűnésének ügyében, az egykori sportoló azt állítja, hogy bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt.

- mondta a gyanúsított férfi, akinek szavait korábbi ügyvédje, dr. Brodmann Péter tolmácsolta a Borsnak.

B. László Forrás: Facebook

- mondta B. László, aki a kocsiban talált véres kötélre is magyarázatot adott.

A kötélen Novozánszki Fanni vére mellett megtalálták B. László, valamint egy harmadik, ismeretlen férfi DNS-ét is.

- állítja a gyanúsított, aki hozzátette, hogy szerinte rossz helyen keresgél a rendőrség, és reméli, hogy hamarosan megtalálják az igazi gyilkost.

B. Lászlót jelenleg a Venyige utcai börtönben tartják előzetesben, naponta egy órát sétálhat, és havonta egy órára találkozhat a szüleivel.

Forrás: RTL Sajtóklub

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án, este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fanni holttestét, később egy többhektáros erdős területet vizsgáltak át a gyanúsított bérelt autójának GPS-adataiból kiindulva.


A rendőrség már halottkereső kutyákat is bérelt Németországból, és kutak mélyén is keresték a holttestet. Az utolsó információk szerint lehet, hogy mégis a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét Szalkszentmártonnál.

A gyilkosság másnapján, november 21-én B. László visszavitte a bérelt autót a kölcsönzőbe, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült.

Forrás: Blikk


Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, és betette a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. A férfi az eset óta előzetes letartóztatásban van, VV Fanni holttestét továbbra sem találták meg.