A nőverő Juhász Péter folytatja a tarhalást, mert megbuktak a választáson

Együtt eredményváró, Juhász Péter, Spicc Terasz, Választás 2018
Vágólapra másolva!
Szánalmas: 1 százalékot sem értek el, közel 200 milliós támogatást kell visszafizetniük, Sorostól is pénzt remélnek.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét részben megváltoztatja és azt állapítja meg, hogy az alperes megsértette a felperes, Juhász Péter, jóhírnévhez és magán- és családi élet tiszteletben tartásához fűződő személyiségi jogát azzal, hogy 2018. április 10. napján a www.origo.hu oldalon „A nőverő Juhász Péter folytatja a tarhálást mert megbuktak a választáson" címmel közzétett írásában valótlanul állította, hogy a felperes nőt vert, és éveken át terrorizálta a családját.

Szégyentelen videót tett közzé a Facebookon a nőverő Juhász Péter. Miután lebukott, hogy éveken át terrorizálta a családját, verte az élettársát, nem tudott indulni egyéni jelöltként a választáson. A nőverési botrányba tehát belebukott, és persze az egyszázalékos pártját is még rosszabb helyzetbe hozta, még egy százalékot sem kaptak vasárnap.

Juhász Péter Fotó: Mudra László - Origo

Így vissza kell fizetniük közel 200 millió állami támogatást. Juhász Péter persze nem lenne Juhász Péter, ha egyrészt nem kezdene azonnal tarhálni (még Sorostól is szeretne pénzt, lényegében erről beszél), másrészt ha nem hárítaná másra irgalmatlan kudarcát. Most az MSZP-t szidja éppen, mert megszavazta a Fidesszel az egyébként példamutató átláthatóságra törekvő törvényt: nem kaphatnak pénzt a nem létező pártok. És az Együtt - vasárnap kiderült - gyakorlatilag nem létezik.

Íme a videó:

Juhász persze nem akar visszamenni call-centerbe ügyintézőnek, mindenképpen politikus akar maradni és szerepelgetni a tévében, utcán fütyülni, másokat rágalmazni. Csakhogy ehhez pénz kell. Most már 200 millió forint. Az egész életében kudarcot kudarcra halmozó nőverő politikai "karrierje" gyaníthatóan véget ér.