Hamisított közvélemény-kutatásokkal terrorizálta az ellenzéket Soros embere

Vágólapra másolva!
A hivatásos zsebprovokátor, a rendkívül tehetségtelen anarchista Gulyás Márton az állami számvevőszék elleni januári támadás óta sem hagyta abba a nevetséges provokációit. Az addigi Soros-pénzekből végrehajtott agresszióit itt foglaltuk össze. A február óta tartó kampányban végig arra törekedett, hogy választói felhatalmazás nélkül elfoglalja az ellenzéki oldalt, utcai akciókkal és meghamisított közvélemény-kutatásokkal nyomást gyakoroljon az ellenzéki pártokra. Gyakorlatilag ki akarta jelölni, hogy ki lehet az ellenzék. Akkor nem sikerült. De Soros leghűségesebb agitátorának most jött el az ideje. Soros leváltotta az eddigi ellenzéket, és a Színház- és Filmművészeti Főiskola egykori bukott, kirúgott diákját nevezte ki. Az ő feladata lesz a tüntetések megszervezése, és Soros pénzén az új ellenzék kialakítása.
Vágólapra másolva!

Gulyás már január végén lebukott, amikor a Közös Ország Mozgalomnak elnevezett bohócszervezete pécsi vitafórumot rendezett a képviselőjelölteknek. Ott azonban nem engedték szóhoz jutni az egyik ellenzéki párt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjét, mert Gulyás úgy döntött, majd ő megmondja, ki a legitim ellenzéki jelölt és ki nem. Mielőtt bárki azt mondta, de hát az csak egy viccpárt, jegyezzük meg: végül majdnem háromszor annyi szavazatot kaptak, mint Gulyás egyik favorizáltjának, a nőverő Juhász Péternek a pártja, az Együtt.

Azt is önkényesen döntötte el, hogy a közvélemény-kutatásokon mely pártok jelöltjeinek támogatottságát mérik meg. Ezek a közvélemény-kutatások kellett volna eldöntsék, hogy ki legyen az egyetlen ellenzéki jelölt a Fidesszel szemben. Gulyás azonban nem akarta a véletlenre bízni, ezért már az indulók listáját is megszűrte.

Az ál-közvéleménykutatások hamar nevetségességbe fulladtak: több kerületben is teljesen nyilvánvaló volt, hogy fals adatokat közölnek. Mindezt állítólagos közösségi adományokból finanszírozták, de ezzel valahogy mostanáig nem sikerült elszámolni. Ugyan, ki adott volna pénzt egy kis provokátornak? - gazdáján, Soros Györgyön kívül.

Gulyásék az utcai randalírozást sem hagyták abba. Az időközi polgármester-választás előtt anarchista provokátorként Hódmezővásárhelyt szállták meg, az álfüggetlen jelöltet támogatva. Ezt még Márki-Zay Péter is annyira szégyellte, hogy letagadta.

Február végén Dunaújvárosban hőzöngtek a polgármesteri hivatal előtt, mert egy rendezvényüket nem tudták rendesen megszervezni, és ezért, persze, nem saját magukat okolták.

Ezenkívül végig provokáltak, rongáltak az egész kampány alatt. Rendszeresen leragasztották fideszes politikusok plakátjait, mert az ő értelmezésükben a szólásszabadság csak a saját szabadságukat jelenti.

Március elején megfélemlítő felvonulást akartak tartani Csepelen, így vonultak a Fidesz irodája elé, de persze senki nem ijedt meg tőlük.

A legtöbbet pedig az mondja el Gulyás Márton és anarchista társainak demokráciafelfogásáról, hogy vasárnap este, amikor kiderült, hogy csúfosan megbukott Gulyás terve az új Soros-ellenzék megszervezésére, emberei az Oktogonra vonultak, és lezárták.

Most viszont eljött Gulyás ideje: Soros György leváltotta teljes, bukott ellenzéket, hiszen saját, hatásosabban működő ellenzéket akar. Ennek megszervezése, tüntetések, utcai cirkuszok rendezése pedig Gulyás Márton feladata.