Így vezesse le egy nap alatt a mindennapi stresszt

Szebeni István, szállodateszt
Vágólapra másolva!
Szinte nincs is olyan magyar, aki ne szeretné a Balatont és környékét. A számunkra kedves táj, megfelelő környezet már önmagában elég ahhoz, hogy a mindennapi stresszt levezessük, ellazuljunk, azonban ha ehhez még a megfelelő programokat is megtaláljuk, biztos a siker. Szebeni István Balatonalmádiban járt és megmutatta, hogyan kapcsolódhatunk ki és töltődhetünk fel akár egyetlen nap alatt.
Vágólapra másolva!
Csodálatos a panoráma a szálloda tetején Forrás: Origo

Balatonalmádi négycsillagos csúcsszállodájában járt Szebeni István. A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal a teljes kikapcsolódásé, ellazulásé volt a főszerep.

A szállodában található fito wellness központban lehetőség nyílik többféle programra, mely jó hatással van az egészségünkre, tartalmaz aktív és passzív kikapcsolódást is.

– mondta Szebeni István.

Szebeni István életében először próbálta ki a jógát Forrás: Origo

A jógát egy vízi torna követte, ami már egy jóval aktívabb mozgásforma és nem is olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnhet.

– mondta a műsorvezető.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel Forrás: Origo

Ha már kipipáltuk a jógát és a vízben egy kicsit tornáztunk is, jöhetnek az élvezetek. Különböző relaxációs masszázsokon, kádfürdőn vett részt a műsorvezető, és természetesen ezúttal sem maradhatott el valami egészen különleges. Ez pedig a hangtál masszázs.

– fogalmazta meg Szebeni István a hangtál masszázson szerzett élményeit.

Hangtál masszázs Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.