Félnek a közelben lakók az erőszakos Soros-tüntetőktől

politics demonstration Horizontal
Protesters throw stones at riot police on July 7, 2017 in Hamburg, northern Germany, where leaders of the world's top economies gather for a G20 summit. Protesters clashed with police and torched patrol cars in fresh violence ahead of the G20 summit, police said. German police and protestors had clashed already the day before at an anti-G20 march, with police using water cannon and tear gas to clear a hardcore of masked anti-capitalist demonstrators, AFP reporters said. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
Vágólapra másolva!
Rettegnek az Opera közelében lakók. Nem csoda, ide szerveznek erőszakos tüntetést a Soros-hálózat emberei. Információink szerint a megmozdulásokban azok a szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások is részt vesznek, akik tavaly gyakorlatilag felgyújtották Hamburgot. Sokan el is menekülnek otthonról. A boltosok az üzleteiket féltik. Attól tartanak, hogy megrongálják, kirabolják a boltjaikat. 
Vágólapra másolva!

– ezt mondta az Origónak egy idős asszony, aki kérte, hogy ne írjuk le a nevét.

Azt is hozzátette, hogy nagyon nem örül a tüntetésnek.

Nem ő az egyetlen, aki elmegy otthonról, úgy tudjuk,

tucatjával hagyják el az otthonukat szombaton a környéken lakók.

Rettegnek azok is, akiknek az Opera közelében vannak boltjaik.

Attól tartanak, hogy a vandálok tönkreteszik, betörik a kirakataikat, kirabolják őket.

Nyilatkozni nem akartak, mert nem akarjak felhívni magukra a tüntetők figyelmét. No persze félelemre van is okuk.

Így nézett ki tavaly a tüntetések alatt Hamburg Forrás: AFP/Odd Andersen

Szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái tavaly gyakorlatilag lángokba borították Hamburgot. És úgy tudjuk, most is erre készülnek Soros emberei Budapesten.

Hogy a tüntetők mi ellen tüntetnek, egyelőre nem lehet tudni. Kicsit olyan ez, mint a játszótéren, amikor a két csapatkapitány kiválasztja, hogy kivel akar egy csapatban lenni, aztán kiderül, hogy az egyik a legrosszabbakat, legügyetlenebbeket vette maga mellé. Ezután persze jön, hogy válasszunk újra.

Itt persze elvileg felnőtt emberek mozgatják a szálakat, akik valószínűleg a demokráciáról, illetve a demokratikus folyamatokról keveset tudnak.

Szintén Hamburg, szintén tavaly Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Liponne

Itt van például a fizetett Soros-aktivista, a Színművészeti Főiskoláról elzavart egykori rendezőhallgató, Gulyás Márton. Az erőszakos akcióiról ismert többszörös garázda felvette a kapcsolatot az előbb említett anarchista tömeg vezetőjével, ő is részt vett annak szervezésében, hogy szombaton itt legyenek.