Itt a bizonyíték: Brüsszelbe megy hétfőn Soros György kiadni az utasításait

Soros György, magyar származású milliárdos befektető
Soros György, magyar származású milliárdos befektető
Vágólapra másolva!
Soros György jövő hétfőn Brüsszelben találkozik Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével - közölte Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője a brüsszeli testület szokásos déli sajtótájékoztatóján pénteken. A politikus nyilatkozata megmutatja, hogy mi a probléma Brüsszellel: szerinte Soros Európa megosztottságának (!!!) felszámolása (!!!) mellett (!!!) kötelezte el magát. Döbbenet.
Vágólapra másolva!

Szkínász újságírói kérdésre hangsúlyozta, hogy

Soros és Timmermans nagyon régóta ismerik egymást, és rendszeresen folytatnak egyeztetéseket az Európai Uniót érintő témák széles köréről.

Az eszmecserék egyebek mellett arra adnak lehetőséget, hogy megbeszéljék, hogyan lehetséges összetartani az uniós tagországokat. A holland, szociáldemokrata politikus február elején újságírói kérdésre válaszolva közölte: a Soros Györggyel folytatott, mintegy húsz éve tartó együttműködés előremutató.

A megbeszéléseken hangsúlyt kap a jogállamiság, a nyitott társadalmak, a demokrácia melletti határozott elkötelezettség, valamint az, hogyan lehet megerősíteni Európa egységét.

És az is kiderül a politikus szavaiból, hogy Soros Európa megosztottságának (!!!) felszámolása (!!!) mellett (!!!) kötelezte el magát. Íme:

Hogy ez nagy feladat, és Soros György is Európa megosztottságának felszámolása mellett kötelezte el magát.

Soros György tavaly áprilisban is Brüsszelbe látogatott Forrás: MTI/EPA/POOL/Olivier Hoslet

Soros bejáratos az Unió vezetőihez

Nem véletlenek a meleg szavak, hiszen a bevándorláspárti milliárdos pozíciói jelenleg kifejezetten jók az uniós döntéshozó szerveknél:

  • Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke puszival köszöntette az Amerikából érkező Sorost az EU központjában.
  • Frans Timmermans, az EB alelnöke, azaz Juncker helyettese azt mondta, hogy Sorossal folytatott, mintegy húszéves együttműködésük előremutató.

Soros tavaly novemberben is Brüsszelben járt eligazítást tartani. Ismert, a magyar kormány akkor kérdezte meg a magyar embereket több kérdésben is a nemzeti konzultáció formájában.

Az Amerikában élő milliárdos korlátlanul beengedné a bevándorlókat, és ezzel átformálná a kontinens arculatát - a nyílt társadalom eszméjének megfelelően.

Soros egyik legfőbb ellenségét Orbán Viktorban, a magyar kormányban és a magyar emberekben látja. Alig telt el pár nap a legutóbbi országgyűlési választás óta, a világ egyik leggazdagabb embere hazai hálózatán keresztül erőszakos tüntetést szervezett.