Így tüntettek: Tort ült a szánalmas nevetségesség és az antidemokrácia

Juhász Péter ismét tarhált
Vágólapra másolva!
Nem sikerült még megemésztenie a súlyos választási vereséget Soros György hazai szövetségeseinek, ezért elégedetlen embereket tüntetni hívtak. Hogy tovább tetézzék az alkalmatlanságukat, bejelentették, hogy új választásokat szeretnének. Hat nappal a valódi választás után, amikor óriási részvétel mellett a kormánypártok óriási győzelmet arattak. Miközben a Kossuth téri tüntetésen minden felszólaló névleg a demokrácia mellett állt, sikerült egy teljesen antidemokratikus és a nyugat-európai jogállami megoldásokkal szembe menniük. A demonstráció szervezőinek ezenkívül sok újat nem sikerült prezentálniuk, mivel ugyanazokat az üres frázisokat hallhattuk tőlük, amikkel 2010 óta próbálnak sikereket elérni. Egy célt azonban elértek. Együtt masírozott három totálisan megbukott pártvezér: Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor. Nem beszélve a nőverésbe belebukott Juhász Péterről, aki egy papírdobozzal császkált fel-alá és szokásához híven pénzt tarhált.
Vágólapra másolva!

Nevetségességbe fulladó antidemokratikus dzsemborit tartottak a totálisan megbukott ellenzéki pártok Budapest belvárosában. Miközben többen teljesen transzba esve azt skandálták, hogy „mi vagyunk a többség”, addig a valóságban sokan éppen a választási eredményre nem vetettek egy pillantást, miszerint

a Fidesz-KDNP több mint kétmillió 780 ezer szavazatot szerzett. Ilyenre a szabad magyar választások történetében nem volt példa,

hogy egy kormánypártra ennyien voksoljanak. De nézzük sorban a történéseket.

A nőverő Juhász Péter ismét tarhált Forrás: Origo

A tüntetők az Opera előtt gyülekeztek, ahol rögtön feltűnt a nőverő Juhász Péter. Az Együtt elnöke, és elnöksége óriási gondba került a választás után, mivel viccpártjuk nem érte el az egyszázalékos eredményt, így pedig a 190 millió forintos állami támogatást vissza kell fizetniük. Persze jól ismerjük Juhász Pétert, akitől egy kis tarhálás soha nem áll távol, így tehát visszatért régi mesterségéhez. Persze kéregetni könnyebb, mint elmenni dolgozni.

Kunhalmi egy Vona-pólós fiatalemberrel fotózkodott. Milyen szép is lett volna a vörös-barna koalíció! Forrás: Origo

A tömegben természetesen feltűntek a korábbi évtizedek teljesen lejáratódott balliberális arcai. Ott volt Bajnai Gordon, Bokros Lajos, Lendvai Ildikó és persze Gyurcsány Ferenc.

Amiben a mostani rendezvény eltért a korábbi baloldali tüntetésektől, hogy a választáson súlyos vereséget szenvedett Jobbik vezérkara is feltűnt.

Vona Gábor, bukott elnök, Szabó Gábor pártigazgató és Z. Kárpát Dániel elment tüntetni csalódottságában. A kampány során sokan támadták a Fidesz azon plakátját, amin az szerepelt, hogy az összes ellenzéki pártvezér együtt bontaná le a kerítést. Hat nappal a választás után máris sikerült az összeállás. Persze, hogy együtt bontanák le.

A totálisan megbukott Vona Gábor is elment Soros György mellett tüntetni Forrás: Origo

A Kossuth téren a demonstráció a korábbi évek baloldali kottája szerint folyt. Az összes korábbi toposzt megismételték a felszólalók, amit a 2010-es választás óta hallhattunk. Az igazi csúcspont akkor érkezett el, amikor Gulyás Balázs, a nemlétező internetadó elleni tüntetések főszervezője bejelentette, hogy új választást akarnak.

Gulyás Balázs semmibe veszi a választói akaratot Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Hat nappal ezelőtt a magyar választók elsöprő többsége mondott nemet az ellenzéki pártokra, ezért

egy ilyen bejelentést nem lehet másként értékelni, hogy a szervezőknek a demokráciához semmi közük nincsen.

Egy hasonlattal élve ez olyan követelés, mintha egy lottósorsolás után felszólítanánk a bizottságot, hogy húzzon új számokat, mivel a szelvényünk nem nyert. Új választások követelése legalább akkora bornírtság a mostani helyzetben, mint a kétfarkú kutyapárt örök életre és ingyen sörről szóló ígérete.

És ejtsünk szót az ellenzéki propagandamédiumokról is.

Ők valóságos transzba estek a tüntetéstől,

tudósítóik garmada szaladgált a felvonulók mellett. Ilyen izgatottságot utoljára a Soros-egyetem mellett zajló demonstrációk idején lehetett tőlük látni. Talán ez okozta az is, amint az alábbi képen jól látható, hogy a Simicska-Index két ugyanolyan cikket tett ki az oldaluk tetejére.

Nagy volt az izgatottság a Simindexnél Forrás: Origo

A tüntetés legfontosabb tanulsága, hogy a felszólalók egyike sem beszélt a Magyarország előtt álló legnagyobb igazi feladatokról.

Soros Györgyhöz és a brüsszeli bürokrata elithez hasonlóan, semmibe vették a teljesen egyértelmű választói akaratot.

Nem hallottunk arról, hogy mit kezdenének a migrációval vagy a brüsszeli kvótadiktátumokkal. Mindez pedig világosan mutatja, hogy a felszólalók Soros kottájából játszottak, és ha egyszer lehetőségük lenne hatalomra kerülni, gondolkodás nélkül hajtanák végre a bevándorláspárti tőzsdespekuláns utasításait.

A szervezők egyébként, úgy tudjuk, megijedtek az országos felzúdulástól, és Soros kiskatonája, Gulyás Márton arra kényszerült, hogy végül lemondja a Hamburgot felgyújtó, szélsőbaloldali vendég- , vagy még inkább bértüntetőket.