A mosdóban kukkolják az egyetemista lányokat

2018.04.17. 10:25

Évek óta kukkolhatják a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem "E" épületében vécéző lányokat. Az egyetem tanulói megalázó történeteket meséltek a Borsnak.

Az épületben az ablakokra kiragasztott felhívások figyelmeztetnek a veszélyre. A felhívások lényege az, hogy aki egyedül megy be a mosdóba, az figyeljen arra, hogy mindegyik fülke ajtaja nyitva legyen. Ha valamelyik zárva van, akkor kopogtasson, de ha nem érkezik válasz, akkor menjen ki a mosdóból, és hívjon segítséget. Előfordulhat, hogy a rejtőzködő idegen felvételeket készít a dolgát végző lányról a szomszédos fülkéből.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemForrás: --

A lap több forrásból is arról értesült, hogy a kukkoló több éve rettegésben tartja az egyetem hallgatóit. A Borsnak egy volt hallgató mesélte el, hogy mi történt vele az "E" épület hatodik emeleti mosdójában.

Óra közben kimentem a mosdóba. Ahogy magamra csuktam a fülke ajtaját, hallottam, hogy a szomszédba is érkezik valaki, de feltűnt, hogy nem csinált semmit. Mikor mentem ki a mosdóból, láttam egy férfit, de nem foglalkoztam vele- kezdte el a történetét a volt egyetemista.

Visszamentem a terembe, ahol egy csoporttársam elmondta, hogy ő a WC-n ült, mikor felnézett a tartályra, hogy van-e papír. Ekkor látta meg a telefont. Ráüvöltött a kukkolóra, de mire kiment, a férfi felszívódott- mondta a lapnak a lány, aki az óra után jelentette az esetet az épület biztonsági őreinek.
Az egyetem kamerafelvételei alapján lehetetlen megállapítani, hogy ki a kukkoló, mert csak a bejáratnál vannak kamerák, a mosdók körül nincsenek. A lány feljelentést tett a rendőrségen, és több fórumon is jelezte a hallgatóknak, hogy csoportosan járjanak a mosdóba.

A rendőrség arról tájékoztatta a lapot, hogy a legutóbbi esettel kapcsolatban nyomozást rendeltek el, de azt április 4-én felfüggesztették, mivel nem tudják megállapítani, ki volt a kukkoló.