Megerőszakolt egy lányt, majd elaludt egy padon

2018.04.17. 10:52

Biztos akar lenni a dolgában a kelenföldi erőszakolásban ítélkező bíró, ezért még nem hozott ítéletet, hanem új szakértők kirendelését rendelte el- írja a Blikk.

T. Patrikot elmeszakértő vizsgálja majd meg, valamint lehet, hogy egy új orvos szakértőt is kirendelnek.

A férfi két éve, a Kelenföldi pályaudvaron ismerkedett meg az akkor 17 éves Sz. Viviennel- írja a Blikk. Másnap estére megbeszéltek egy találkozót, a férfi már akkor elhatározta, hogy közösülni fog a lánnyal.

Amikor Sz. Vivien megérkezett a randira, a férfi azt tanácsolta neki, hogy keressenek egy boltot. Ezután egy parkba vezette a lányt, ahol fogdosni kezdte. Sz. Vivien ellenállt, ezért T. Patrik

megverte, majd kegyetlenül megerőszakolta a lányt.

Az aktus után egy metróaluljáróhoz mentek, és leültek egy padra. T. Patrik nem sokkal később elaludt, a lánynak ekkor sikerült elszöknie és segítséget hívnia.

A mentők azonnal kórházba vitték, annyira rossz állapotban volt, hogy az intenzív osztályra került, a felépülése hosszú ideig tartott.

T. Patrikot szexuális erőszak vádjával állították bíróság elé. Elismerte a bűnösségét, de azt mondta, hogy annyira részeg volt, hogy nem emlékezet semmire.