Hatalomátvétel kezdődött a Soros-családban: európai körúton a fiú, hétvégén Pestre jön

Vágólapra másolva!
Alexander Soros egy éve szürke eminenciásként a háttérben mozgott apja mögött, azonban az elmúlt napokban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a bevándorláspárti spekuláns rövid időn belül teljesen át fogja adni fiának az általa kialakított világ feletti hatalmat. A 33 éves Soros-fiú barátjával európai körútra indult, ahonnan nem először üzent közösségi oldalán, ezúttal Párizsból, Brüsszelből és Berlinből fogalmazta meg: eljött az én időm! A bejegyzések stílusából pedig az vehető ki, hogy brutálisabb ideológiai harcos lesz, mint apja volt. A múlt heti tüntetés provokatív, nyílt támogatása után most már a maga fizikai valójában is megjelenik, holnap már Pesten lesz. Szép, új világ vár Európára. 
Vágólapra másolva!

Lassan egy éve, hogy Soros György oldalán megjelent egy vastagkeretes szemüvegű, fiatal férfi Brüsszelben. Alexander Sorost azon az április napon mutatta be Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének, akivel a spekuláns kifejezetten jó viszonyt ápol, bejáratos hozzá. Az interneten keringő felvételek szerint a Soros-fiúnak akkor még abszolút háttérszerep jutott, szorosan követte édesapja lépteit, de szigorúan tartotta a megfelelő távolságot. A sajtóban megkezdődött a találgatás, hogy miért tűnt fel az európai elit számára akkor még ismeretlen Alexander Soros.

A legtöbben arra jutottak, hogy mivel a bevándorláspárti spekuláns közelít a kilencvenedik évéhez, ezért lassan megkezdte a hatalomátadást. A magyarországi helyzetet kiveséző brüsszeli látogatás után pedig mindenki számára világos lehetett: a Soros-birodalom feletti hatalmat a jelenleg 33 éves Alexander Soros örökölheti. Ezt támasztotta alá, hogy két hónappal később már Magyarországra érkezett, és fényűző playboy életmódjának megfelelően apja kedvenc lakosztályát vette ki a főváros egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben.

Alexander Soros Európa nagyvárosaiban van körúton. Forrás: Facebook

Európai körúton Soros György fia

Tegnap érkezett a hír, hogy a hazai és nemzetközi Soros-hálózat számára vesztes magyarországi választást követően ismét Budapestre jön a milliárdos üzletember fia. Többször írtunk róla, hogy Soros György képtelen elfogadni a választás eredményét. Ennek leglátványosabb mozzanata az volt, hogy hálózatán keresztül összeverbuvált az előző hétvégére egy kormányellenes, demokráciaféltő tüntetést. Ebből az olvasható ki, hogy minden bizonnyal folyamatosan nyomás alatt akarja tartani a magyar kormányt. Azonban Soros György is öregszik, és belátta, idővel át kell adnia az általa felépített világ irányítását. Sajtóértesülések szerint a „magyarországi helyzet" kezelésével fiát bízta meg, aki nem tétovázott sokat, és belevetette magát a dolgok sűrűjébe.

Már első ránézésre is feltűnő, hogy apjával ellentétben bátran és magabiztosan használja a közösségi felületeket. A hatalomátvétellel párhuzamosan egyre többet foglalkozik a magyar és az európai politikával ezeken az oldalakon.

Emlékezetes, hogy az előző heti tüntetésről tweetelt, üzenve a magyar kormánynak és kormánypártoknak. Most pedig ugyanilyen stílusban Instagramján tette közzé: eljött az én időm, Európa jövök! A kontinens nemzetállamainak nagyvárosaiból közölt képeket. Tegnap Párizsban járt:

#paris always try to get a good pic before leaving!

Alexander Soros (@alexsoros) által megosztott bejegyzés,

Három napja pedig az Európai Unió fővárosában, Brüsszelben:

#goodmorning #brussels

Alexander Soros (@alexsoros) által megosztott bejegyzés,

Berlin sem maradt ki a sorból:

#Berlin for @crisisgroup and other endeavors! Always good to be back at my old home!

Alexander Soros (@alexsoros) által megosztott bejegyzés,

Alexander Soros kommunikációját ismerve, egész biztos, hogy nem véletlenről van szó, sorra járja az európai fővárosokat, hogy átvegye az irányítást a Soros-szervezetek fölött.

Brutálisabb ideológiai harcos lehet, mint az apja

Soros György fia megkapta a „megfelelő ideológiai kiképzést", erről tanúskodik az az Instagram-bejegyzése, amiről korábban írtunk. A bevándorláspárti spekuláns a nyílt társadalom eszméjének bűvöletében él, és ezt a gondolatiságot „átruházta" fiára, amelyet az első jelek szerint jóval brutálisabban fog képviselni. Alexander Soros egy olyan bejegyzést tett közzé Instagramon, ami rávilágít arra, hogy az égadta egy világon semmilyen különbség nincs Soros György és fia világlátásában, sőt a 33 éves trónörökös durvább eszközökkel él. Egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák, és egy Európai Uniós.

A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik zászló fog először lehullani?

Alex tehát egyértelműen apja szellemi örökségét folytatná: beengedné Európába a bevándorlókat, és eltörölné a nemzetállamokat, azaz végrehajtaná a Soros-tervet.

The question is, which of these flags will fall first?

Alexander Soros (@alexsoros) által megosztott bejegyzés,

Nem nyerte el mindenki tetszését a nemzetállamok létén való élcelődés, a kép alá az egyik hozzászóló azt írta, hogy „nem most fog ez történni, Sátán." Egy másik kommentelő sem volt sokkal kedvesebb, szerinte az EU-é fog. De a legjobban az akadt ki, aki nemes egyszerűséggel annyit írt, hogy a Te fejed fog először leesni.