Itt keresik tovább VV Fanni holttestét

Döbbenetes fotó került elő VV Fanni utolsó napjaiból
Ez a kép már az eltűnése évében készült
Vágólapra másolva!
November 20-ai eltűnése óta rengeteg helyen keresték VV Fannit, többek között Szalkaszentmártonban, a bányatavaknál is. A Blikk úgy értesült, hogy most egy újabb helyen próbálják megtalálni, ahol télen az időjárási körülmények miatt nem sikerült.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől napi 24 órában kutatnak búvárok és más, speciális szakemberek segítségével a rendőrök a Duna egy bizonyos szakaszán.

Úgy képzelik, hogy ennek a nádasnak a közelében rejthette el a gyilkos VV Fanni holttestét.

A rendőrök már korábban, télen is át akarták nézni ezt a területet, csak a jobb időre vártak- írja a Blikk.

A rendőröknek pontos elképzelésük van arról, merre járt a feltételezett gyilkos VV Fanni eltűnése után. A lánya anyja is szeretne többet tudni, mert képtelen elengedni a lányát.

- mondta a lapnak VV Fanni anyja.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fannit, mivel a gyanúsított dunaújvárosi, és az autópálya felvételei bizonyítják, hogy járt a Duna partján az után, hogy megölhette a lányt.

Forrás: --

Később azonban a bérelt autó GPS-adataiból kiderült, hogy a férfi Budapest és Veszprém között is feltűnt Fanni eltűnésének estéjén. Egy több tízezer hektáros erdős területről van szó. A Vác Online információi szerint a nyomozók ekkor azt hitték, hogy itt ásták el a halott lányt. Ugyanakkor még mindig nem vetették el annak a lehetőségét, hogy a Balatonban van a holttest, mivel

a férfi Siófok érintésével indult haza Dunaújvárosba, ahol bedobhatta a tóba, mielőtt átöltözött.

A rendőrség halottkereső kutyákat bérelt Németországból, és kutakban is keresték a lány holttestét.

- mondta a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

Forrás: RTL

A gyilkosság másnapján, november 21-én B. László visszavitte a bérelt autót, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült - írta a Ripost.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, majd berakta a csomagtartóba, emiatt lett véres.

Mivel ismerőse nem hitt neki, szólt a rendőröknek, akik elfogták a férfit. B László az eset óta előzetes letartóztatásban van.

Április 13-án egy fej nélküli holttestet találtak a Fertő tó ausztriai részén, a ruszti öbölben. Sokáig azt hitték, hogy VV Fanni holttese az, de a DNS-vizsgálat megállapította, hogy nem a volt valóságshow-szereplő került elő.