Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje

Budapest, 2018. április 21. A 2.0 Mi vagyunk a többség - újabb tüntetés a demokráciáért! címmel meghirdetett demonstráció résztvevői vonulnak Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton 2018. április 21-én. MTI Fotó: Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Szépen felmondták Soros György iránymutatásait a gyűlölködésbe és nevetségességbe fulladó ellenzéki tüntetés szónokai szombat este. Az amerikai tőzsdespekuláns hazai zsoldosai továbbra sem tudják elfogadni a választási vereséget. A műsor csúcspontján egy nő énekelt is a színpadon, igaz, ettől egy másik szónok, Erzsi macska gazdájának cicája egészen az Osztyapenkóig szaladhatott. Más felszólaló pedig kiadta a jelszót, ki a nép ellenségeivel az ellenzékből. Bár nagyon demokratának mondják magukat a demonstrálók, a kormánypárt politikusait és szavazóit alpári és roppant unintelligens módon gyalázták. Szubjektív beszámoló.
Vágólapra másolva!

A bevándorláspárti tőzsdespekuláns az ukrajnai és a grúziai modellt próbálta Magyarországra is átültetni, de

az április 8-i választás eredménye és a hatalmas, csendes többség bebizonyította, nem kér a káoszból.

A szombati demonstráción a tömegben több volt az angol nyelvű felirat, mint a magyar. Minden bizonnyal ezzel is a spekulánsnak akartak üzenni a résztvevők, hogy híven követik parancsait.

Egyre kevesebb partnerre talál Soros György a terveihez Forrás: MTI/Mónus Márton

Alpári gyalázkodásban jól állnak

Nos tehát a kiváló "demokraták" újra összeverődtek, akik olyannyira tisztelik a demokrácia szabályait, hogy csak épp a nagy - közel 70 százalékos - felhatalmazottsággal megválasztott új és még fel sem álló Országgyűlést, illetve a kétharmados győzelmet elérő Fidesz-KDNP győzelmét, azaz az egyértelműen kinyilvánított népakaratot nem tudják tiszteletben tartani.

Képtelenek elviselni, hogy vesztettek.

De ez várható volt, hogy Soros, és újdonsült csatlósai támadásba lendülnek, ha nem a sajátjaik alakítanak kormányt hazánkban.

A demonstráció megint nem szólt másról, mint a kormánypárti politikusok alpári gyalázásáról és a vidéken élő emberek megalázásáról. Persze a kabinet szavazói sem maradtak ki, őket egyszerűen csak birkának nevezték az úgynevezett „felvilágosult és haladó" demonstrálók, akik szóban egyébként nagyon toleránsak minden mássággal szemben. Persze nem maradhatott el a nőverő Juhász Péter pártjának a tarhálása sem.

Szépen felmondták a Soros-leckét a demeonstrálók Forrás: --

Mintha Soros diktált volna

A felszólalók beszédét gyakorlatilag Soros György diktálta tollba, mivel

mindegyikük hitet tett a migránspárti tőzsdespekuláns senki által meg nem választott szervezetei mellett.

A teljes abszurditást pedig azt hozta el, hogy az egyik szónok szerint egyenlőségjelet lehet tenni a Pride zászlója és az árpádsávos zászló közé. A számokkal megint hadilábon álltak a jelenlévők, mivel miközben azt ordibálták, hogy ők a többség, addig éppen azt felejtették el, hogy ezen az estén Magyarországon mondjuk tíz millió ember inkább a családjával otthon volt, minthogy az utcán Soros-tüntetésen vegyen részt.

Ettől Erzsi macska is elszaladt

A munkanélküli "író", a magát macskának képzelő Homonnay Gergely is szépen felmondta a Soros-leckét. Úgynevezett független testületeket állítana föl, akik ellenőriznék azt, hogy miről írhatnak a hazai médiumok. Homonnay cenzúrázós ötlete után meghallgathattuk a teljesen hamisan éneklő, borzalmas jelmezben bohóckodó komikát.

Homonnay cicájának ettől biztosan felállt a hátán a szőr, és lehet egészen az Osztyapenkóig szaladt.

A polgármesterségre teljesen alkalmatlan Márki-Zay Péter ismét az ellenzéknek ment neki. Mindez egyértelműen Soros György érdeke is, aki világosan felismerte, hogy a mostani brigáddal nem sok eredményt tud elérni. Márki bejelentkezett a tőzsdespekulánsnál, hogy nagyon szívesen vezetné a hazai zsoldosait. Márki-Zay később Lenin, Sztálin és Rákosi Mátyás szellemében szólalt meg, mivel szerinte az ellenzék soraiból ki kell dobni az általa árulónak vélt személyeket. Meglepő volt, hogy a hódmezővásárhelyi városatya többször angolul szólalt meg egy magyar tüntetésen.

Egy "újságíró" és "komika" éneklésétől a világból is kiszaladhatott Homonnay cicája Forrás: Origo

Visszaemlékezés az előző hétre: együtt vonult a Jobbik a szemkilövetővel

A múlt heti nevetséges tüntetés "szép" jelenetei voltak, ahogy a szemkilövető Gyurcsány együtt vonult a Jobbik vezérkarával, többek közt a bukott pártelnökkel, Vona Gáborral. Egy jobbikos szimpatizáns is tanúságot tett a "néppártiságról", hiszen minősíthetetlen stílusban szidalmazta a helyszínt biztosító rendőröket.