Bajkai István továbbra is Teréz- és Erzsébetvárosért dolgozik

TESLA, Nicola; Bajkai István
Budapest, 2018. április 5. Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a VII. kerületi Nikola Tesla szerb iskola bővítéséről tartott sajtótájékoztatón 2018. április 5-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Bajkai István, Erzsébetváros még hivatalban lévő alpolgármestere, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője beszélt a kulturális, művészeti terekről, de szóba került még, hogy mit gondol városvezetői munkájáról.
Vágólapra másolva!

A politikus, aki az országgyűlési képviselői mandátuma átvétele utáni harminc napban kell megszüntesse összeférhetetlenségét, azaz erzsébetvárosi alpolgármesteri tisztségét. Addig, mindenképpen részt kíván venni az önkormányzat életében, feladataiban. Ezen munkájából adódóan kérdésre elmondta,

de természetesen osztanak majd vizet is szükség esetén, sőt úgynevezett hideg sátrakat is felállítanak majd. Az utak, járdák locsolását, hűtését is biztosítani fogják, ez a módszer eddig is működött Erzsébetvárosban.

Bajkai István elmondta, a bulinegyeddel kapcsolatos sikertelen és eredménytelen népszavazás előtt is beszélt már arról, hogy Belső-Erzsébetvárosban már hajnalban elindul az utcák kitakarítása, ez a program már egy ideje el is indult, sőt egy mobiltelefonos applikáció segítségével minden érdeklődő nyomon tudja követni, hogy éppen hol járnak a takarítógépek, amivel a lakosság is figyelemmel kísérheti az önkormányzat ebbéli munkáját, de mellette minden bejelentésnek is nagyon örülnek.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.