Pünkösd után dönthetnek a hazug, kettős beszéddel lebukó Sváby Andrásékról

Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra kerültek a Napló-riporter, Sváby Andrásék botrányos üzenetváltásai. Az ATV-n Heti Napló címmel szereplő műsor szerkesztőségében zajló chatelés egy Soros Györggyel és édesanyjával kapcsolatos hír kapcsán kezdődött és vált döbbenetesen alpárivá. Sváby András, aki balliberális kollégáival mindig Soros Györgyöt védte, a magánéletében úgy tűnik, mintha kevésbé kedvelné. Soros édesanyjáról elképesztően trágárul ír. A hazug, kettős beszéddel lebukó Sváby és a hozzá hasonló, más Napló-riporterek (például a nyilvánosság felé természetesen "hétköznapi hősökről" papoló, korábbi munkahelyéről szintén kirúgott Vujity Tvrtko) úgy tudjuk, kifejezetten félnek, hogy milyen levelezésük kerül majd még szintén a nyilvánosság elé. A Ripost szerint lesz folytatás. Szintén a Ripost értesülései szerint Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze és egyben az ATV tulajdonosa jelenleg külföldön van családjával, ott szerzett tudomást a történtekről. 
Vágólapra másolva!

A Heti Napló szerkesztőségének tagjai a beszélgetés során Soros György édesanyjáról kivételesen ocsmányul trágárkodtak. A beszélgetést egy ismeretlen küldte el több bulvárlap szerkesztőségébe is.

A ripost azt írja,

Németh Sándor vezető lelkész külföldön szerzett tudomást az esetről,

aki jelenleg Olaszországban az Internazionale futballcsapat meghívására családjával együtt nézte meg az Inter-Juventus olasz rangadót.

A Ripost szerint a tulajdonosi kör az üggyel pünkösd után foglalkozik majd, ekkor várható állásfoglalás a történtekkel kapcsolatban.