Balesetnek hitték a gyilkosságot

Vágólapra másolva!
Balesetnek hitte a gyilkosságot az orvos a XVII. kerületben. A 81 éves véres fejű férfit a postás és a szomszédok találták holtan lakásában, miután rátörték az ajtót. Az orvos azonban azt mondta, hogy az idős férfi elesett és meghalt. Csak egy héttel az eset után, a boncolásnál derült ki a bűncselekmény - számolt be tudósításában a Tények, amely szerint a rokkant férfinek a pénze is eltűnt. A rendőrség azóta sem találta meg a gyilkost.
Vágólapra másolva!

Ebben a XVII. kerületi házban vertek agyon egy 81 éves idős férfit nemrégiben. A gyilkos az éj leple alatt támadt a rokkant férfira, rátörte az ajtót, bántalmazta és nagy valószínűséggel elrabolta a pénzét. Az idős férfira másnap találtak rá.

- nyilatkozta a Tények-nek az idős férfi egyik szomszédja

A férfi az ajtó előtt feküdt véres fejjel. Először balesetnek hitték a gyilkosságot. A Tények tudósítása szerint

a helyszínre érkező orvos állapította meg, hogy a két bottal járó férfi balesetben halt meg.

Csak a boncolás után derült ki, hogy az idős embert megölték.

- tette hozzá a szomszéd, aki megtalálta a halott idős férfit.

A szomszédok szerint pár emberen kívül nem engedett be senkit a házába a férfi.

- mondta a meggyilkolt bácsi egyik szomszédasszonya.

A helyiek szerint, a idős férfi egy nejlonzacskóban tartotta a pénzét és személyes iratait, amit nem találtak meg a rendőrök.

A 81 éves áldozat a gyilkosság előtt egy hónappal panaszkodott az ismerőseinek, hogy betörtek hozzá az egyik éjjel, egy magas férfit emlegetett, de idős kora miatt nem hittek neki. A helyiek szerint sok a betörés a környéken, az idős emberek éppen ezért félnek is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.