Egy pörgetéssel 6,5 milliót nyert a szerencsés magyar játékos

2018.05.17. 11:45

Magyarországi játékos vitte el a nemzetközi Mega Moolah Major egyik jackpot nyereményét, ami közel 6,5 millió forint volt.

Egy székesfehérvári játékos, csupán pár nappal azután, hogy regisztrált a vegas.hu online kaszinó oldalára, óriási pénzt nyert, 

a Mega Moolah nevű játékon 6,5 milliót pörgetett.

A Mega Moolah jackpot játék érdekessége, hogy a szafari témájú gépen a jackpot teljesen véletlenszerűen jelenik meg a képernyőn, semmilyen nyerőkombináció illetve szimbólum nem szükséges ahhoz, hogy valaki elvigye valamelyik jackpotot. Egy szerencsekerék pörgetése dönt arról a nyeremény értékéről.

Magyarországi játékos vitte el a nemzetközi Mega Moolah Major egyik jackpot nyereményét közel 6,5 millió forintot.Forrás: Origo

Nem először van magyar játékosnak szerencséje ezen a játékon. Tavaly szeptemberben egy vesztes kör után több mint 14 millió forintot nyert egy szerencsés. A játék mini és minor jackpotjai ennél jóval gyakrabban, általában naponta többször is gazdára találnak a vegas.hu-n.

A nemzetközi Mega Moolah jackpot történetének eddigi legnagyobb nyereményét, mintegy 5,7 milliárd forintot egyébként egy brit katona vitte el 2015-ben. A Mega jackpot nyereménye jelenleg 669 millió forint.