Több kilométeres a dugó az M1-esen és az M3-ason

2018.05.21. 18:37

Több baleset történt hétfő délután az autópályákon: az M1-esen Győr közelében Hegyeshalom felé két autó, az M3-ason Budapest felé a 120-as kilométernél egy tréler és egy kocsi, a 66-os kilométernél pedig öt autó ütközött, mindegyik helyszínen több kilométeres a torlódás - hangzott el az M1 aktuális csatornán.

Az Útinform a honlapján azt írta: az M1-es autópályán Hegyeshalom felé - Győr térségében - a 110-es kilométer közelében baleset miatt több kilométeres a kocsisor.Közölték azt is, hogy az M3-as autópályán, Budapest irányában két baleset is nehezíti a közlekedést. A 66-os kilométernél több autó ütközött össze a belső sávban, itt a helyszínelés már véget ért, ismét mindkét sáv járható, de továbbra is több kilométeres a torlódás. A 120-as kilométer közelében felborult egy kocsi, sávlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek, jelenleg két kilométeres az araszoló kocsisor.

Friss: a helyszínelést mind a két helyen befejezték, a forgalomkorlátozást megszűntették, már csak lassulás tapasztalható.