Teljesen összeroppant a meggyilkolt sólyi kislány családja

2018.05.22. 08:31

Egy 16 éves fiú gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. Beismerte brutális tettét, a kislány gyászoló családja azt mondja, nem is ismerték a fiút - írja a Blikk.

Egy 16 éves hajmáskéri tinédzser gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. A lányuk eltűnését édesapja jelentette be még pénteken. A rendőrök szombaton találták meg a holttestét, és egy napon belül elfogták a fiatal gyanúsítottat, aki beismerte tettét.

A gyilkosság pontos körülményei még tisztázatlanokForrás: police.hu

A fiú elcsalta magával a kislányt, levetkőztette és kegyetlen módon megölte. A kis Adrienn testét a Séd patakban találták meg a rendőrök, ruháira pedig kilométerekkel arrébb bukkantak rá. 

A tinédzser fiú F. Ferenc a helyszínen megmutatta, hogy hogyan végzett a kislánnyal. A kislány bátyja a Blikknek elmondta, hogy nem tud sírni se a fájdalomtól, nem érti, miért tette ezt valaki húgával. A család egyébként nem sokat tud kislány gyilkosáról.

Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel - mondta a Blikknek Adrienn bátyja. 

Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először. Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek - mondta a Blikknek a gyászoló édesanya.

A család pénteken fél 8-kor elkezdte keresni a kislányt, és 10 óra előtt nem sokkal bejelentették az eltűnését.

Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek - mondta a kislány édesanyja a Blikknek.

A gyilkosság pontos körülményei még tisztázatlanok.

Időközben egy új hír szerint állítólagosan egy börtönőr üzenetet küldött a gyilkos tinédzsernek, amely bejárta a Facebookot. Állítólag azt írta a fiúnak, hogy ne számítson semmi jóra majd a rácsok mögött - írja a Blikk.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága reagált a vélhetően hamis üzenetre, azt mondták ez nem tükrözi a büntetés-végrehajtás szakmai tevékenységét és működését. Elismerték, hogy a börtönhierarchia valóban létezik, és a rabok mélyen elítélik a gyerekbántalmazókat, de ez nem jelenti azt, hogy bárki önbíráskodhat bármelyik intézetben. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK