Itt mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik

Szebeni, szállodateszt
Vágólapra másolva!
Gyuláról sokan azt gondolják, hogy inkább az idősebb korosztály választja, ha kikapcsolódni vágyik néhány napra. Szebeni István utánajárt a sztereotípiának, és úgy látja, Gyula az a hely, ahol a fiatalok, a családosok és az idősek is megtalálják azt, amire vágynak.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal a Gyulai vár közelében található, impozáns wellness szállodába látogatott el.

Szebeni István ezúttal Gyulára látogatott el Forrás: Origo

A hotelbe érkezve a műsorvezető rögtön birokba vette szobáját, de nem várt meglepetés fogadta

– ámult el Szebeni István már a kezdetekkor.

Természetesen Gyula leginkább várfürdőjéről híres, ugyanis a városnak már a török uralom előtt volt hideg vizes fürdője. 2013-ban megtörtént a Várfürdő történetének legnagyobb léptékű beruházása, melynek keretében egy új családi élményfürdőt alakítottak ki. Az új fürdő különleges családbarát szolgáltatásaival és környezettudatos műszaki megoldásaival tette teljessé a kínálatát.

– összegezte a műsorvezető a Gyulán szerzett élményeit.

Három méter magasról ugrott le a műsorvezető a medencébe Forrás: Origo

Szebeni István kiemelte azt is, egyáltalán nem gondolja hogy az a sztereotípia, mely szerint Gyula inkább az időseknek való, megállná a helyét. Véleménye szerint itt minden korosztály megtalálja magának azt, amire vágyik.

Hogy mi minden történt még a műsorvezetővel, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.