A Soros-birodalom teljes letámadást indított Magyarország és a Stop Soros ellen

Halász János beszél frakcióülés Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője.
Vágólapra másolva!
A Fidesz-frakció szóvivője szerint azonnali és teljes letámadást indított a Soros-birodalom a parlamentnek kedden benyújtott "Stop Soros" törvényjavaslat ellen.
Vágólapra másolva!

Halász János szerdán Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott:

A Stop Soros célja ugyanis az illegális migráció szervezésének megakadályozása és büntetése, azok viszont, akiknek nem érdeke egy ilyen törvény, ismét

teljes letámadást indítottak Magyarország és a Stop Soros ellen

- mondta. A szóvivő szerint a Soros-hálózat jól ismert tagjaival az élen máris nagy erők mozdulnak meg a törvénycsomag ellen, és ugyanazok a szervezetek tiltakoznak, amelyek valamilyen módon részt vesznek és érdekeltek az Európa felé irányuló migráció szervezésében.

Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője. Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Ugyanezek a Soros-szervezetek követelték korábban a kerítés lebontását, kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját,

a jogi határzárat, a tranzitzónákat és a magyar határvédelmet is, és ők akarták megakadályozni a kvótanépszavazást, valamint a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt.

Magyarországon a magyar emberek szava és érdeke számít, márpedig mi, magyarok nem akarunk bevándorlóországban élni - hangsúlyozta Halász János.
Ezért meg fogják kezdeni a Stop Soros parlamenti vitáját, és el is fogadják a törvénycsomagot július 20-ig - közölte a frakciószóvivő.

Halász János elmondta, hogy

a Stop Soros nem puhult, hanem sokkal erősebb lett, szigorodott, amivel a Fidesz-frakció teljesen egyetért.