Hamarosan kiderül, ki lesz Magyarország Kedvenc Tanára 2018-ban

Kedvenc tanár, Pontvelem
Vágólapra másolva!
A Pontvelem Okos Program idén is meghirdette Az Ország Kedvenc Tanára versenyt, amelyre bárki nevezheti kedvenc általános iskolai pedagógusát, illetve bárki leadhatja rá a jól megérdemelt szavazatokat. A legtöbb szavazatot gyűjtő tanár lesz Magyarország Kedvenc Tanára, aki igen értékes díjazásban részesül. Az első 10 kedvenc tanár az elismerésen túl, szintén ajándékcsomagot nyer.
Vágólapra másolva!

Mindenkinek van kedvenc tanára, aki megérdemelné, hogy megnyerje ezt a versenyt! A PontVelem Okos Program ismét lehetőséget ad erre! Nevezd Te is tanárod, kollégád, ismerősöd, hogy nyerhessen! Támogasd szavazataiddal, szólj másoknak is, mert megérdemli! A legtöbb szavazatot gyűjtő tanár lesz Az Év Kedvenc Tanára, amely önmagában is óriási elismerés.

Nevezz, szavazz és légy büszke!

További információk itt.

Kedvenc Tanár, PontVelem Forrás: Origo

A Magyarország Kedvenc Tanára verseny 2018. június 15-ig tart.

„A PontVelem Okos Program a tudatos iskolák és diákok programja. A program értékes nyereményekkel,

Programunk működésének legfontosabb segítői az iskolák és tanárok, így a különböző aktivitások segítségével igyekszünk számukra is szórakoztató versenyeket és értékes díjakat kínálni. Komplex programunk már két nemzetközi elismerést is magáénak tudhat, amely igazi megerősítés számunkra.– mondta el Matolcsy Miklós, a PontVelem Nonprofit Kft. ügyvezetője.

amellyel lehetőséget teremtünk a fogyasztók számára, hogy a már nem használt elektronikai eszközeiktől, használt elemektől, környezetbarát módon válhassanak meg. A „Kedvenc Tanár" kezdeményezést is szívesen támogatjuk, mivel a felnövekvő generáció környezettudatos magatartásának kialakításában a tanároknak is óriási szerepe van." - tette hozzá Gurály Gergely, az EMOS HU Kft. operatív igazgatója.

Bárki nevezheti, támogathatja kedvenc tanárát, 2018. június 16-án kiderül,

ki lesz Magyarország Kedvenc Tanára 2018-ban. A PontVelem Okos Program folytatódik, a következő tanévben. A program résztvevőinek újabb kalandokat és nyerési lehetőségeket kínál szeptembertől is.