Gondozást ígért, de csak a vagyonra hajtott

Vágólapra másolva!
Egy nő az ígérte egy idős férfinak, hogy gondozni fogja. Ehelyett azonban csak el akarta venni mindenét. Nem sikerült neki, most pedig vádat is emeltek ellene. 
Vágólapra másolva!

A férfi egyedül élt egy budapesti házban. Amikor egy ceglédi nő megtudta, hogy egy nagyon drága háza van, bekéredzkedett hozzá, és beszélgetni kezdtek.

A nő felvetette, hogy a férfi költözzön hozzájuk Ceglédre, ahol majd ők gondoskodnak róla.

A férfi elfogadta az ajánlatot és nem sokkal később Ceglédre költözött, ahol egy házban élt a nő és az élettársa, valamint egy olyan férfi, akivel a nő korábban névházasságot kötött.

A nő teljesen elzárta a külvilágtól a férfit, elvette a telefonját, nem hagyta, hogy a hozzátartozóival beszéljen a pénzét pedig elvette, és elköltötte a társaival.

A nő 2015 novemberében írt egy hamis végrendeletet, ami szerint ő örökli a férfi budapesti lakását. 2016 januárjában pedig egy olyan hamis tartási szerződést, amiben csak a férfi vállalt kötelezettséget. Vagyis, hogy neki semmit sem kell adnia a férfinak. A szerződés szerint a nő szerezte volna meg a férfi budapesti házát is.

Az egyébként is beteg férfi állapota egyre rosszabb lett, a nő nem gondoskodott megfelelően a kezeléséről. A férfi 2016 február végén meghalt.

A nő öröklés jogcímén a férfi lakásán, tartás jogcímén pedig a házán szerzett tulajdonrészt.

A lakáson szerzett tulajdonrészt eladta 9 millió forintért, a ház tulajdonrészét pedig 60 millióért szerette volna eladni, de az időközben elindított nyomozás miatt ezt zár alá vették.

Az ügyészség a nőt többek között nagy kárt okozó csalással vádolja.