Felülvizsgálja a kormány az autópálya-építési terveket

Budaörsi út, felújítás
Budapest, 2014. november 5. Sávelhúzások és -szűkítések a Budaörsi úti új közúti csomópont építése miatt az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszánál, a Sasadi útnál 2014. november 5-én. Az M4-es metróvonalhoz kapcsolódó felszíni beruházás október végén újabb szakaszához érkezett; ideiglenes útépítésekkel, jelentős közműkiváltásokkal folytatódik a fejlesztés. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Felülvizsgálja a kormány a korábban tervezett autópálya-beruházásokat - olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb, szombati számában.
Vágólapra másolva!

A közlönyben az áll, a kormányfő felkérte Palkovics László innovációs és technológiai minisztert, hogy vizsgálja felül, és készítsen jelentést a kormány részére a beruházásokkal kapcsolatos feladatok végrehajtásáról.

Sávelhúzások és -szűkítések a Budaörsi úti új közúti csomópont építése miatt az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszánál, a Sasadi útnál 2014. november 5-én. Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az is a tárcavezető feladata, hogy részletesen számoljon be az M30-as autópálya Miskolc-Kassa közötti összeköttetést biztosító útszakasz megépítésének, valamint az M3-as autópálya Ukrajna felé történő meghosszabbításának és kivezetésének helyzetéről.