Gyilkosság után akart rabolni

Vágólapra másolva!
Egy 90 éves nőt próbált meg kirabolni, ezért került előzetes letartóztatásba egy férfi. Kiderült, hogy korábban ő gyilkolhatott meg egy 81 éves férfit a 17. kerületben - tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények.
Vágólapra másolva!

A két támadás között csak pár nap telt el, a gyilkosság után szemelte ki az újabb idős áldozatát a 33 éves férfi a 19. kerületben. A Tények információi szerint, a nőt maga elé engedte a lépcsőházban, majd megütötte, de tőle végül semmit nem tudott elvinni.

Az idős férfivel, akit előtte megölt, úgy végzett, hogy rátörte az ajtót, majd agyonverte és elvitte az értékeit. Úgy tudja a Tények, hogy először a helyszínre érkező orvos azt állapította meg, hogy a férfi balesetben halt meg, csak a boncolás után derült ki, hogy meggyilkolták. A férfi tagadja, hogy megpróbálta kirabolni a 90 éves nőt. Őt egyedül támadta meg a 33 éves férfi, a 17. kerületi rablógyilkosságot azonban két társával együtt követte el: egyiküket bűnsegédként elkövetett rablás miatt már előzetes letartóztatásba is helyezték, harmadik társuk, aki szintén bűnsegéd volt azonban szökésben van, elfogatóparancsot adtak ki ellene.