Örök életére fogyatékos marad a kisbaba, akit saját anyja bántott

Vágólapra másolva!
Az anya állítja, hogy négy hónapos kislánya a pelenkázóról esett le, és úgy sérült meg a feje. Az orvosszakértő szerint viszont kizárt, hogy a csecsemő magától esett volna le. A kislány valószínűleg sosem lesz már egészséges. Anyját gyilkossági kísérlettel vádolják. Ma reggel folytatódott a tárgyalása.
Vágólapra másolva!

A tragikus eset 2016 tavaszán történt. Az anya akkor pszichiátriai kezelés alatt állt. Azért ment be a gyerekszobába, hogy tisztába tegye a kisbabát -írja a Bors.

Hogy ekkor pontosan mi történt, nem lehet tudni. Az azonban biztos, hogy bántotta a gyereket, és meg is rázta. Azután visszament a férjéhez aludni. Később, amikor az apa arra ébredt, hogy a kislány nagyon sír, bement hozzá, és észrevette, hogy a kicsi alig lélegzik, teste elernyedt. Azonnal a Heim Pál Kórházba vitték, ahol a nő azt állította, hogy a kislány leesett a pelenkázóról.

- ezt mondta a ma reggel folytatódó tárgyaláson az orvosszakértő.

Az anya korábban többféleképpen is előadta a történetet. Először azt mondta, hogy a kislány az oldalára fordult, aztán azt, hogy beverte a fejét a pelenkázóba, de volt, hogy azt állította: a kicsi leesett a pelenkázóról.

Végül pedig azzal állt elő, hogy nem is emlékszik rá, mi történt.

A szakértők szerint viszont mindenképpen egy gyerektől független tényező okozta a súlyos sérüléseket, amelyek miatt nagy fájdalmai lehettek a kisbabának.

A négy hónapos kislány a kórházból intézetbe került.

Az orvosok szerint egész életére maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Állapota az elmúlt egy évben semmit nem javult.