Forró kávéval öntötte le az utasát a 8E buszsofőrje, aztán meg is verte

2018.06.19. 11:37

A buszsofőr le akarta szállíttatni a nőt a buszról, mert egy elviteles, lezárt kávé volt nála. A nő nem szállt le, ezért a sofőr megverte - írja a Ripost.

A nő hétfőn reggel szállt fel a 8E buszra Kelenföldön, de amikor leült, a sofőr le akarta szállíttatni.

A kávé zárt pohárban volt, a munkahelyemen szoktam meginni, máskor is utaztam már így, a metróba is leengedtek vele. A szabályzat szerint zárt pohárban magammal vihetem, van bérletem, jogom van utazni- magyarázta a nő a Ripostnak.

Miután a nő nem szállt le a buszról, a sofőr megpróbálta a saját módszerével letessékelni.

Hátrajött, kikapta a kávét a kezemből, és azt üvöltötte, hogy majd megmutatja, mennyire biztonságos így szállítani, azzal összeroppantotta és hozzám vágta a poharat, végiglocsolva a forró itallal. Felugrottam fájdalmamban, és reflexből visszadobtam az összetört poharat a maradék kávéval. Erre nekem esett, letépte rólam a ruhám, rángatni, ütlegelni kezdett- mesélte a nő a lapnak.

Egy másik utas megpróbált kiállni a leöntött és megvert nő mellett, de erre a sofőr mindenkit leszállíttatott a buszról, így kettesben maradtak a rémült nővel.

Azonnal hívtam a rendőrséget, elmondtam, mi történt, azt is, hogy a sofőr foglya vagyok. Miután a vezető ezt meghallotta, kinyitotta az ajtót, és hamarosan a rendőrök is odaértek- mondta a nő, aki feljelentést tett.

A rendőrség megerősítette a lapnak, hogy rendőri intézkedésre volt szükség, és hogy garázdaság miatt eljárást indítottak az ügyben.