Féltékenységből ölhette meg 19 éves barátnőjét a nagyecsedi férfi

2018.06.19. 11:30

Gyakorlatilag fia barátnőjét, vagyis a meggyilkolt lányt teszi felelőssé a történtekért a gyilkossággal gyanúsított férfi anyja. Azt mondja, fia nagyon féltékeny volt, és azért ölte meg a lányt, mert annak mással is volt kapcsolata. A meggyilkolt lány apja szerint viszont a férfi nem azért kért eltávot a börtön vezetőitől, hogy beteg apját meglátogathassa, hanem, hogy gyilkoljon.

A nagyecsedi férfit a jó magaviselete miatt, csütörtökön engedték ki két napra az állampusztai börtönből, hogy meglátogathassa agydaganatos édesapját a debreceni kórházban.
Sírva búcsúztak el egymástól az apjával. A kórházban még együtt voltak a lánnyal is, mi vittük be őket. A fiam kiszámíthatatlan volt, őrülten féltékenykedett, a rácsok mögött depresszióba is esett emiatt. Szörnyű tettét is azután követte el, hogy a szerelme közölte: mással is volt kapcsolata – mondta el a Borsnak a gyilkossággal gyanúsított férfi anyja.

A 29 éves férfit februárban csukták le, közel két évet kapott csalásért. A családja elmondása szerint – ha visszament volna időben a börtönbe – négyhavonta újra kijöhetett volna haldokló apjához.

Az apja betegségének ürügyén hazajött, hogy végezzen a lányommal. A szörnyűség előtt nálunk voltak, udvariasan viselkedett, hogy kicsalja Szandrát a házból. Biztos, hogy előre eltervezte a gyilkosságot – ez pedig a meggyilkolt lány apja mondja.