Folytatódik a Tények sikersorozata

Gönczi Gábor Marsi Anikó TV2 TV2 díszlet Tények megújult díszlet (24)
Gönczi Gábor, Marsi Anikó (24)
Vágólapra másolva!
Továbbra is sikert sikerre halmoz a TV2 hírműsora, a májusi sikersorozat után múlt héten is a Tények lett a legnézettebb hírműsor Magyarországon. Azaz, a Nielsen mérése alapján, a teljes lakosságot tekintve a TV2 híradója a legsikeresebb hírműsor.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön este hat órakor több mint 700 ezren ültek le a tévékészülékek elé, hogy megnézzék a TV2 hírműsorát, a Tényeket. Sokkal, egészen pontosan 38 ezerrel nézték többen, mint a konkurens RTL Klub híradójának legnézettebb heti adását. Sőt, az összes magyarországi tévéműsort nézve is csak a futballvébé tudta megelőzni (a brazil-svájci meccset nézték egyébként többen, mint a Tényeket).

Gönczi Gábor és Marsi Anikó Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Tények sikersorozata egyáltalán nem váratlan. Hetek óta szenzációsan szerepel a műsor és mindennapos, hogy megveri a másik kereskedelmi televízión látható riválisát. Már májusban is átlagosan 16 ezerrel többen nézték a Tényeket, mint az RTL Híradót, a különbség júniusban tovább nőtt a Nielsen közönségmérés adatai szerint. Azaz, egyértelműen a Tények a legnézettebb hírműsor Magyarországon.

Andor Éva és Váczi Gergely Forrás: Facebook


A diadalmenet egyébként már márciusban elkezdődött, volt olyan exkluzív információkkal teli adás, amelyet 900 ezren láttak (teljes lakosságban).

Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója június elején azt mondta az Origónak: „Két és fél év kemény munkája van mögöttünk, ez a munka érett be. Nagyon büszke vagyok a csapatomra."