Bohócot csinált magából a Momentum a füredi drogügyben

2018.06.20. 17:16

Fekete-Győrék teljesen benyalták az Index látomását balatonfüredi drogügyben. „Ön valóban úgy gondolja, hogy az a megoldás, ha kirúgjuk őket az iskolából?” - teszik fel a kérdést bő egynapos csúszással, miközben senkit nem rúgtak ki a balatonfüredi gimnáziumból. Csúcskategóriás berobbanás a nagypolitikába.

Még Momentum-mércével is egészen hihetetlen képességgel megáldott levéllel szállt be a balatonfüredi gimnazisták drogügyébe Fekete-Győr Andrásék alakulata. Ha az irományt egy gimnáziumban kellene értékelni, akkor nem lenne elég a csillagos ötösig terjedő skála, mert ez egész egyszerűen nagyon szakmai lett.

Ahogy megírtuk, tegnap az Index a nyári uborkaszezonra való tekintettel varázsolt egy valóságos droghimnuszt, aminek maximum a kiindulópontja igaz. Simicska Lajos hírportálja azt írta, hogy 30-40 diákot kirúgtak a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskolából, miután a középiskola szigorú, már-már gonosz igazgatónője egyesével behívatta őket, és miután Simicska házi portáljának magyarázatában vegzálták őket a rendőrök a házkutatás során. Erről itt írtunk  részletesebben. Az Indexet maga a középiskola szigorú, már-már gonosz igazgatónője küldte padlóra, amikor a Füred TV-nek elmondta, hogy nettó hazugság, ami az országos médiában olvasható, egyetlenegy diákot sem bocsátottak el, egyetlenegy diák ellen sem indítottak fegyelmit.

Mit lépnek ebben a helyzetben Magyarország lendületes fiataljai?

Bő egynapos késéssel egy remekbe és közleménybe szabott bombasztikus irománnyal megvillantották milyen magas szinten képesek bekapcsolódni a nagypolitikába.

Felháborítónak tartjuk, és elítéljük az Ön által vezetett intézmény diákjai ellen irányuló méltatlan eljárást, és kiállunk az érintett tanulók mellett. Bár az eset Balatonfüreden (!!!) történt, az országjárásunk (!!!) során kapott visszajelzések alapján arra következtethetünk, hogy az eset nem egyedi Magyarországon. – írják a trendi, a világ dolgaival mindig tökéletesen képben lévő fiatalok, kicsit odaszúrva a vidékieknek a „bár Balatonfüreden történt” kitétellel. Ami még kiderült, hogy a nagyon budapesti párt most már elismeri, létezik olyan, hogy vidék, sőt már nagy erőbedobással járják azt, sőt visszajelzéseket is kapnak. De a közlemény igazán jolly joker része csak ezután következik:

Ön valóban úgy gondolja, hogy az a megoldás, ha kirúgjuk őket az iskolából? – szegezik a kérdést az igazgatónőnek, aki nagyjából 123-szor elmondta, hogy egyetlenegy diákot sem rúgtak ki, egyetlen diák ellen sem indítottak fegyelmit. „De beszél itt hülyeségeket” – gondolhatták Fekete-Győrék, és egészen káprázatos módon görgették tovább az Index meséjét. A Lóczy gimnázium vezetője egész egyszerűen nem menekülhetett el a Momentum szorításából, ilyen dolgokat szegeztek neki:

„Az eltanácsolással lényegében életeket tesz tönkre, hiszen elengedi a kezüket azoknak a fiataloknak, akiknek a legnagyobb szükségük lenne az Ön segítségére.”

Kérem, tegyen azért, hogy ezek a fiatalok biztonsággal leérettségizhessenek, és fogadja vissza őket intézményükbe!

Ez az egész így nagyon rendben van, látszólag úgy néz ki, hogy Fekete-Győrék totálisan benyalták az Index látomását. De azért erősen felvetődik a kérdés: ez az akció most komoly vagy a szokásos tréfa? Eléggé billeg a válasz, még úgy is, hogy a Momentumról van szó.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK