Sóbálvánnyá vált a látványtól a műsorvezető

2018.06.22. 11:27

Szebeni István szinte sóbálvánnyá vált a látványtól, ami Egerszalókon fogadta. A hazánkban méltán híres, Európában is abszolút egyedülálló egerszalóki sódomb és környéke teljesen lenyűgözte a műsorvezetőt.

Forrás: Origo

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Egerszalók legkülönlegesebb wellness szállodájába látogatott el.

A kivilágított sófal látványa lélegzetelállító. Érdekes a szálloda elrendezése is, hiszen a recepció a felső szinten van, a szobák pedig lentebb. A szobám teraszáról olyan kilátás nyílik a tájra, a sódombra, aminek szinte nincs párja– kezdte élménybeszámolóját Szebeni István.

Forrás: Origo

Nem is csoda, hogy a műsorvezetőt ámulatba ejtette a hely, hiszen Egerszalók igazi nevezetessége ez a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, mely az évek során Sódomb néven vált ismerté. A 65-68 C◦-os ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket, nem mellesleg kiváló hatással van a szervezetre.

A wellness hatalmas, tágas, a medencék egytől egyik gyógyvízzel töltve, ami folyamatosan cserélődik. A párok, az idősebbek, a családok szamara is tökéletes. Fahéjas masszázs szakértő kezekkel, ez maximum a köbön – mondja a műsorvezető.

Mindezek tetejébe Szebeni István többször is találkozott ottléte alatt egy jegesmedvével, aki a szálloda kabalaállata.

Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.