Megerőszakolt és megvert egy lányt egy budapesti parkban

2018.06.22. 16:48

Egy fiatal fiú részegen megerőszakolt és megvert egy lányt a budapesti Bikás parkban. A bíróság ma hozott ítéletet az ügyben – írja a Blikk.

A tárgyalás az orvosszakértő meghallgatásával kezdődött, aki a férfi sérüléseiről beszélt. Kiderült, hogy, hogy nem biztos, hogy a sérülések a megerőszakolt lánytól származnak. A férfi azt állítja, hogy egy másik lány harapta és karmolta meg őt.

Később a bíró felolvasta az IMEI szakvéleményét, ami megpróbálta megrajzolni a férfi személyiségét. Az őt vizsgáló pszichológusok szerint a férfi érzelmileg hideg, jellemző rá az egocentrizmus és a narcizmus. Szociopátiás személyiség, akiből hiányoznak a morális fékek. Extravagáns és deviáns életvitelt folytat, nem próbál beilleszkedni. Gyermekkora óta önsorsrontó és önsértő.

T. Patrik azt mondta a tárgyaláson, hogy összeszedte magát és sokat változott. Az előzetes letartóztatásban nem drogozott, és a jövőben sem szeretne - írja a Blikk

A tárgyalás végén a bíró ítéletet hirdetett, a férfit 8 év börtönre ítélték.

A büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhat. Az ítélet nem jogerős.

Ahogyan korábban megírtuk, két éve a Kelenföldi pályaudvaron ismerkedett meg a 17 éves lánnyal. Másnapra megbeszéltek egy találkozót ugyanúgy a pályaudvarra. A férfi ivott aznap, ráadásul bevett két epilepszia elleni gyógyszert. Eldöntötte, hogy szexelni fog a lánnyal, akár akarata ellenére is. A találkozó közben egy bokros részre csalta a lányt, ott fogdosni kezdte, de a lány elutasította. A férfi agresszív lett, többször megütötte a lányt, majd megerőszakolta. Ezek után a metróaluljáróhoz mentek, ahol leültek egy padra.  Ott elaludt, a lány ekkor segítséget tudott kérni.

Az ügyészség szexuális erőszak és testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen.