A Soros-jelentéssel sürgősen el akarják hallgattatni Magyarországot

Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
A Soros-jelentéssel sürgősen el akarják hallgattatni a bevándorlásellenes Magyarországot – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján Budapesten hétfőn, miután az Európai Parlament jogi bizottsága, a LIBE bizottság elfogadta a Sargentini-jelentést.
Vágólapra másolva!

A Soros-hálózat és a vele szövetséges brüsszeli politikusok egyre erőszakosabban akarják másokra kényszeríteni saját bevándorláspárti politikájukat, annak ellenére, hogy az emberek és a kormányok egyre nagyobb számban elutasítják – mondta a kormánypárt kommunikációs igazgatója.

– tette hozzá.

Hidvéghi Balázs Forrás: MTI/Kallos Bea

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette:

Soros emberei mindenütt ott vannak.

A jelentést készítő Judith Sargentini maga sem tagadta, hogy a milliárdos embere, ahogy a magyar baloldal képviselői is mindig a hazájuk ellen, a migráció mellett foglaltak állást, támogatták a jelentést – fogalmazott.

„Az összes migránspárti politikusnak azt üzenjük: Brüsszel és a Soros-hálózat akárhányszor is fenyegeti meg Magyarországot, mi ki fogunk tartani a magyar nemzeti érdekek védelme mellett. Mi a magyar emberek akaratát érvényesítjük, a magyarok pedig világossá tették a választásokon, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból” – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

Újságírói kérdésre válaszolva a Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte, hogy a migránsokat a Földközi-tengeren átszállító Soros-hajókról nyíltan kell beszélni: bűnrészesek embercsempészetben. Az olasz kormánynak igaza van, hogy megtiltja a kikötést nekik.