Új sportágat fejlesztett ki Szebeni István

Szebeni István
Vágólapra másolva!
A napokban Cserkeszőlőre látogatott el Szebeni István egy kis feltöltődés céljából, az ott szerzett élményeiről pedig ismét beszámolt követőinek. A műsorvezető mindeközben valószínűleg teljesen a foci-világbajnokság hatása alá került, hiszen a pihenés közben egy új sportágat is kifejlesztett, melyet szobabicikli-focinak nevezett el. Csak bízni tud benne, hogy ez az új sportág előbb-utóbb az egész világon elterjed majd.
Vágólapra másolva!

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, tapasztalatairól pedig videóban számol be. Ezúttal Cserkeszőlőn járt, az ott szerzett élményeiről vlogjában mesél.

Szebeni István wellness szállodákat tesztel Forrás: Origo

Aki követi a műsorvezető vlogját, az már tudhatja, hogy Szebeni István kifejezetten kedveli a vidéki autentikus helyeket, ízeket. Cserkeszőlőn ilyen szempontból sem csalódott, hiszen már magában a szállodában kialakított étterem is igazi csárda hangulatát keltette, mind küllemével, mind ízeivel. A jó étel pedig kreativitásra sarkallta a műsorvezetőt.

– meséli videójában Szebeni István, hogyan is született meg az új sportág.

Új sportágat talált ki Forrás: Origo

A sportolás után egy kis időt eltöltött a szálloda wellness részlegén, ahol egy új eljárást is kipróbált.

„Egy kapszulába kellett befeküdnöm, úgy éreztem magam, mint egy űrhajós vagy egy középkori csínytevő, aki a guillotine alatt végzi. Jópofa gőzkezelés, amely tisztítja, felfrissíti és fiatalítja a bőrt" – összegezte a műsorvezető.

Természetesen Cserkeszőlő méltán híres fürdőjét is kipróbálta, de nehezen tudott másra gondolni, mint a térség remek gasztronómiájára.

– tette hozzá vlogja végén a műsorvezető.

A műsorvezető imád jókat enni Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból:

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.