Új sportágat fejlesztett ki Szebeni István

2018.07.02. 15:58

A napokban Cserkeszőlőre látogatott el Szebeni István egy kis feltöltődés céljából, az ott szerzett élményeiről pedig ismét beszámolt követőinek. A műsorvezető mindeközben valószínűleg teljesen a foci-világbajnokság hatása alá került, hiszen a pihenés közben egy új sportágat is kifejlesztett, melyet szobabicikli-focinak nevezett el. Csak bízni tud benne, hogy ez az új sportág előbb-utóbb az egész világon elterjed majd.

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, tapasztalatairól pedig videóban számol be. Ezúttal Cserkeszőlőn járt, az ott szerzett élményeiről vlogjában mesél.

Szebeni István wellness szállodákat tesztelForrás: Origo

Aki követi a műsorvezető vlogját, az már tudhatja, hogy Szebeni István kifejezetten kedveli a vidéki autentikus helyeket, ízeket. Cserkeszőlőn ilyen szempontból sem csalódott, hiszen már magában a szállodában kialakított étterem is igazi csárda hangulatát keltette, mind küllemével, mind ízeivel. A jó étel pedig kreativitásra sarkallta a műsorvezetőt.

Nyilván le kellett mozogni ezt a fantasztikus ebédet. Lementem a szálloda konditermébe, egy kicsit megmozgattam magam, egy szobabiciklivel és egy hatalmas labdával edzettem, ekkor találtam ki a szobabicikli-focit. Nem tudom mennyire lesz népszerű a világon, de megpróbáljuk majd elterjeszteni.– meséli videójában Szebeni István, hogyan is született meg az új sportág.

Új sportágat talált kiForrás: Origo

A sportolás után egy kis időt eltöltött a szálloda wellness részlegén, ahol egy új eljárást is kipróbált.

„Egy kapszulába kellett befeküdnöm, úgy éreztem magam, mint egy űrhajós vagy egy középkori csínytevő, aki a guillotine alatt végzi. Jópofa gőzkezelés, amely tisztítja, felfrissíti és fiatalítja a bőrt" – összegezte a műsorvezető.

Természetesen Cserkeszőlő méltán híres fürdőjét is kipróbálta, de nehezen tudott másra gondolni, mint a térség remek gasztronómiájára.

Átmentem Szarvasra a Halászcsárdába. A Körös-parton található a csárda, ahol egy mennyei harcsahalászlevet és cigánypecsenyét ettem. Nem véletlenül olyan népszerű ez a csárda, az ételek fantasztikusak voltak– tette hozzá vlogja végén a műsorvezető.

A műsorvezető imád jókat enniForrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból:

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján  megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.