Orbán Viktor a német politikai és gazdasági élet vezetőivel beszélgetett

Orbán Viktor
Kötcse, 2016. szeptember 10. Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozik a sajtónak a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvénye, a Polgári Piknik előtt a kötcsei Dobozy kúriánál 2016. szeptember 10-én. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Befolyásos politikusokkal, német újságok főszerkesztőivel is találkozott Orbán Viktor miniszterelnök Leslie Mandoki világhírű zenész kerti fogadásán - ezt azután tudta meg az Origo, hogy a 888.hu-n feltűnt az Origo szerkesztőségének egy fénykép, amin a miniszterelnök látható, mások mellett Andy Vajna és Novák Katalin társaságában. 
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnök, bajor politikusok, német újságok főszerkesztői, újságírói, illetve a német ipar jeles képviselői is ott voltak azon a kerti fogadáson, amit a világhírű zenész, Leslie Mandoki rendezett Németországban. A magyar kormány részéről is egy nagyobb delegáció képviseltette magát. Ott volt többek között Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, továbbá Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Fidesz alelnöke és Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is.

Orbán Viktor miniszterelnök Forrás: MTI/Varga György

Leslie Mandoki egyébként tavaly nyár elején Cannes-ban a világ egyik legfontosabb zenei díjat kapta meg, a MIDEM életműdíjat. Ő nemcsak zenész, zeneszerző, költő, de az egyik legsikeresebb zenei producer is. Dolgozott az Audinak és a Bayern Münchennek is, ő Angela Merkel egyik kampánytanácsadója, és ugyancsak ő komponálta a német kancellár kampánydalait. Több, nagy sikerű koncertet adott Magyarországon is.