Magyar sztárok, akik megjárták a börtönt

Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közlésh
Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez
Vágólapra másolva!
Június elején három év négy hónapra ítélte a bíróság nem jogerősen Növényi Norbertet. Az olimpiai bajnok birkózó a hetedrendű vádlottja volt annak a 8 éve húzódó adócsalási ügynek, amelyben másfél milliárd forintot csaltak el a vád szerint. Növényit adócsalásban és magánokirat-hamisításban találták bűnösnek. Nem ő az egyetlen ismert ember, akit elítéltek, olyan magyar celebeket szedtünk össze, akik megjárták a börtönt kisebb-nagyobb dolgokért.
Vágólapra másolva!

Stohl András

A színész 2010. május 8-án hajnalban a Budapestről Fót felé vezető úton autójával áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött két szabályosan közlekedő kocsival. A karambolban négyen sérültek meg, egyikük súlyosan.

A baleset után a színész elhajtott, de a rendőrök, még aznap, otthonában elfogták.

A színész vérében később alkoholt, vizeletében pedig kábítószert is kimutattak: nemcsak ivott, hanem kokainozott is a baleset előtt.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]


A bíróság jogerősen tíz hónapra ítélte. 2011-ben ment be a börtönbe. A börtönbüntetés mellett öt évre eltiltották a vezetéstől, és hatszázezer forint bűnügyi költséget is ki kellett fizetnie.

Lapozzon tovább a többi celebért, aki börtönben ült!