Érdekes teszt, több százezerről kérdezték, hogy kié

Vágólapra másolva!
Joey Salads legújabb videójában egy ezerdollárossal próbálja ki, hogy mennyire is becsületesek az emberek. Türelmesen vár az utcán, amíg el nem sétál előtte valaki. Akkor eldobja a pénzt, és megkérdezi a járókelőtől, hogy nem ő ejtette-e el azt. Míg van, aki becsületesen beismeri, hogy nem az övé a pénz, olyan is akad, aki egyre erőszakosabban követeli vissza azt. 
Vágólapra másolva!

Salads az utcán várakozik, amikor elsétál előtte egy piros pólós férfi. Akkor ledobja a pénzt, felveszi és a férfi után szól:

A férfi visszafordul, és amikor meglátja, hogy egy ezerdollárosról van szó, már nyújtja is a kezét érte. Salads viszont ahelyett, hogy odaadná neki, megkérdezi, hogy biztosan az övé-e. De a piros pólós férfi egyre csak bizonygatja, hogy az övé a pénz. Még a pénztárcáját is előveszi.

Ezután jön a bukfenc, ugyanis Salads megmondja a férfinak, hogy az bizony nem az ő ezerdollárosa, és a rejtett kamera felé mutat.

A piros pólós férfi még ekkor is azt állítja, hogy ő hagyta el a pénzt, hiába bizonyítják kamerafelvételek, hogy nem így történt. Amíg Salads nevetve mondja neki, hogy az az ő pénze és ő dobta el, a férfi egyre erőszakosabban követeli azt, és neki is támad.

Többször meglöki Saladsot, majd amikor elindul, az operatőr felé kezd el futni dühében.

A következő felvételen egy bolt előtt került a földre a csalipénz. De ezúttal már egy becsületes férfival van dolguk: arra a kérdésre, hogy ő ejtette-e el az ezerdollárost azt válaszolja, hogy nem és továbbmegy.