Orbán Viktor élőben nézte meg a francia-belga meccset

Szentpétervár, 2018. július 9. Paul Pogba a francia válogatott szentpétervári edzésén 2018. július 9-én. Franciaország július 10-én Belgium ellen lép pályára az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében. (MTI/EPA/Etienne Laurent)
Vágólapra másolva!
Az Origo információi szerint kedd délután Orbán Viktor miniszterelnök az oroszországi foci-vb egyik helyszínére, Szentpétervárra utazott, ahol megnézte a Franciaország-Belgium elődöntőt.
Vágólapra másolva!

Értesülésünket a kormányfő sajtófőnöke, Havasi Bertalan nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta; azt mondta: a miniszterelnök magánprogramjairól nem, csak a hivatalos tevékenységéről adnak ki információt.

Orbán Viktor tegnap még Recep Tayyip Erdogan újraválasztott török elnök beiktatásán volt, Ankarában. Azóta Oroszországba utazott Forrás: MTI/Török Elnöki Hivatal

Azt viszont elárulta, hogy Orbán Viktor holnap már Brüsszelben lesz, ugyanis ott tartják szerdán és csütörtökön a NATO-csúcstalálkozót.

Paul Pogba a francia válogatott szentpétervári edzésén 2018. július 9-én. Franciaország július 10-én Belgium ellen lép pályára az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent

Az Origo úgy tudja, ezt követően a miniszterelnök visszatérhet Oroszországba, ahol a vb legutolsó meccseit is élőben izgulhatja végig.