Előre eltervezhette a gyilkosságot az inárcsi férfi

2018.07.12. 10:49

A 61 éves gyilkos már egy nappal korában kereste a hivatalban T. Andreát, de aznap a nő nem dolgozott. Az adósságban úszó férfi feszült volt, mert el akarták venni a házát és a gyerekeit.

A volt rendőr már korábban, kedden reggel bent járt a hivatalban, hogy végezzen T. Andreával. Azon a napon a nő nem dolgozott, mert ügyfélfogadás csak hétfőn, szerdán és pénteken van – írja a Ripost.

Bár nem voltak nyitva, dolgoztak bent kedden többen is, náluk érdeklődött az édesapa Andreáról. Elárulták neki, hogy szerdán fél nyolctól dolgozik, akkor felkeresheti. Egy éjszakát így még a gyermekeivel tölthetett Andrea, a sorstól kapott még egy napot – mondta könnyes szemmel a lapnak a meggyilkolt nő egyik ismerőse.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

T. Andrea lánya a közösségi oldalán is megemlékezett az anyjáról, ebből is arra lehet következtetni, hogy a férfi tervezhette a gyilkosságot.

Édesanyámnak nem volt lehetetlen! Soha nem lesz még egy olyan erős nő, mint az én édesanyám! Mert édesanyám szerette az angyalokat és remélem, most ő is velük van! De édesanyám félt! Mert bántották verbálisan. És édesanyám így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe – olvasható a bejegyzésben.

A gyilkosság után a férfi átment a polgármesteri hivatalba, ahol arra kérte az ott dolgozókat, hogy hívják a rendőrséget.Csináltam egy kis galibát, megöltem valakit – mondta a hivatalban, majd leült egy fa alá, és megvárta a rendőröket.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ahogyan azt megírtuk, a férfi szerda reggel ment be az inárcsi hivatalba, ahol halálra késelte az egyik ügyintézőt. A nő életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. A 61 éves gyilkos férfi korábban rendőrként dolgozott. Úszott az adósságban, ezért el akarták venni a házát és a gyerekeit is. Ez ügyben ment be szerdán a családsegítő szolgálathoz, ahol meggyilkolta T. Andreát.

A rendőrség őrizetbe vette a férfit, valamint javasolták az előzetes letartóztatását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK