Elefántok dagonyáztak a Balatonnál - videó

Elefánt, Balaton, elefántok hűsölnek, elefántok a Balatonnál
Nem mindennapi látványban volt részük szombaton délután a balatonlellei strandolóknak. Testközelből nézhették végig, ahogy az öt afrikai elefánt "pancsolt" a strandon.
Vágólapra másolva!
Elefántok trombitáltak és hűsöltek szombat délután a balatonlellei Napfény Strandon. A Cirkuszok Éjszakája alkalmából a Magyar Nemzeti Cirkusz öt ormányosa látogatott el a fürdőzők közé immár ötödik alkalommal - számolt be a nem mindennapi eseményről a Sonline.hu.
Vágólapra másolva!

Kicsik és nagyok egyaránt tátott szájjal nézték, ahogy Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba libasorban megérkezik a balatonlellei strandra. Azért jöttek, hogy felfrissüljenek a nyári hőségben.

Nem mindennapi látványban volt részük szombaton délután a balatonlellei strandolóknak. Testközelből nézhették végig, ahogy az öt afrikai elefánt "pancsolt" a strandon Forrás: Sonline.hu/Böcz Zoltán

Tűzoltók segítségével tömlőkkel hűtötték az elefántokat, akik láthatóan élvezték a hideg vizet, dagonyázni, és játszani kezdtek.

A kényeztetés itt még nem ért véget, hiszen egy-egy méretes gyümölcskosár is várta Tongáékat.

– mondta Ifj. Richter József, a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója.

Szombaton éjfélig további programokkal és nemzetközi sztárfellépőkkel várta a közönséget a Magyar Nemzeti Cirkusz. A műsor előtt porondlátogatásra invitálták az érdeklődőket, utána pedig a kulisszák mögé is be lehet tekinteni. Az estét pedig tűzijáték zárta Balatonlellén.