Már most szabadulhat a milliomos nő, aki miatt négy ember halt meg az M3-son

előzetes letartóztatásban Budapesten Eva Varholikova-Rezesova, szlovák milliomos, botrányhős, exmodell, aki az M3-as autópályán halálos balesetet okozott ittasan, négy ember meghalt
Vágólapra másolva!
Hamarosan szabadlábra kerülhet Eva Rezešová. Ő az a milliomos szlovák nő, aki luxusterepjárójával olyan sebességgel ütközött neki egy autónak, hogy az kigyulladt, a benne ülő négy ember pedig meghalt. Később kiderült, hogy a vétkes sofőr részegen ült be a kocsijába.
Vágólapra másolva!

A Nový Čas információi szerint

Rezesová néhány héttel ezelőtt az ügyvédjén keresztül kérte a feltételes szabadlábra helyezését. A budapesti bíróság pedig helybenhagyta a kérelmet, így hamarosan szabadulhat.

Fotó: Bielik István - Origo

Rezešová a börtönben varrónőként dolgozott, és mivel példásan viselkedett, jó esélye van arra, hogy elhagyja a börtönt. A lap úgy tudja, még pszichológusokkal és pszichiáterekkel kell konzultálnia, ha ők rábólintanak, akkor szabadulhat. Ebben az esetben

Rezesová három évig feltételesen lenne szabadlábon, vagyis ha ez idő alatt valamit elkövet, azonnal visszakerül a börtönbe.

Eva Rezešová 2012-ben az M3-as autópályán luxusterepjárójával nekiütközött egy Fiat Puntónak, amely ezután kigyulladt. Az autóban négyen utaztak, egy testvérpár és a férjeik.

Hárman azonnal, míg a negyedik ember, egy nő nem sokkal később a kórházban meghalt.

Forrás: AFP/Isza Ferenc

Később kiderült, hogy Rezesová a baleset előtt ivott, és nagyon gyorsan ment, ezért kilenc évre ítélték 2014-ben, most pedig, ahogy már írtuk, jó magaviselete miatt szabadulhat.