Gyanús csomag miatt kiürítették reggel a Liszt Ferenc repülőtér terminálját

2018.07.18. 08:11

Szerda reggel 7 óra után egy gyanús, hátrahagyott csomag miatt részlegesen kiürítették a ferihegyi repülőtér 2B terminálját.

Az esetről az egyik olvasónk számolt be, aki szerint szerda reggel egy gyanús csomag miatt nem egész 1 órára kiürítették a Liszt Ferenc repülőtér 2 B terminálját.

Úgy tudjuk nem sokkal ezelőtt visszaengedték az utasokat a terminálra. A hatóságok átvizsgálták a talált csomagot, azt, hogy mit találtak, még nem lehet tudni, mint ahogy a bombariadó tényét sem erősítették meg hivatalosan egyelőre. Amint többet megtudunk, frissítjük a cikkünket.

Friss: Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Origonak megerősítette, hogy reggel 7 és 8 óra között egy elhagyott poggyász miatt 10-15 percre részlegesen kiürítették a repteret. A tűzszerészek keresőkutyával átvizsgálták a csomagot, amiben semmi gyanúsat nem találtak.

Mindössze annyi történt, hogy valaki elveszítette, ill. ottfelejtette a poggyászát. Ahogy az igazgató fogalmazott, ilyenkor, a fő utazási szezonban az ilyen esetek naponta többször is előfordulhatnak, ezért arra kérik az utazóközönséget, hogy egy percre se hagyják felügyelet nélkül a csomagjaikat.