Hátulról leütötte, majd megerőszakolta a fiatal nőt egy biciklis férfi

2018.07.19. 17:49

A fiatal nő az erdőkertesi vasútállomásra sietett, hogy a nyolc órakor induló vonatot elérje, amikor egy erdős részen megtámadták. Valaki hátulról leütötte, megverte, levetkőztette és megerőszakolta, majd kirabolta és magára hagyta a 23 éves nőt.  A veresegyházi nők most rettegnek, a támadót múlt hétfő óta nem találják. 

A fiatal lány zaklatottan és piszkosan érkezett az állomásra. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak.

 Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire. Azt mondta, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is"

– mondta el a Borsnak az állomás egyik dolgozója, aki kihívta a rendőröket és a mentőket.

A nő a vasúti pénztárban várta meg, míg a szülei megérkeznek. Anyja a Facebookon, egy levélben kér segítséget. Szerinte csak egy hajszálon múlt a lánya élete.

Átéltük a családommal azt, ami egy család életében a legrosszabb lehet. Nem kívánom senkinek. Meg kell tudnia mindenkinek, hogy milyen szörnyű, tragikus, rettentő bűncselekmény történt a lányommal. Hétfőn reggel a 8.00-kor induló vonathoz ment az erdőkertesi állomásra a veresegyházi oldalon, mikor hátulról megtámadta valaki."

Az anya a levélben leírja, hogy lányát

brutálisan megverték, kirabolták és megerőszakolták, és azt is hozzáteszi, hogy a lány élete egy hajszálon múlt csupán. 

Facebookon többen is írták, hogy

a nemi erőszak előtt néhány nappal egy kísértetiesen hasonló eset történt a veresegyházi Viczián telep környékén. Emiatt azonban a rendőrségre nem érkezett bejelentés.