Fiatal lányra csapott le a szatír

Vágólapra másolva!
Újabb zaklatás történt Veresegyházán, ezúttal egy autós férfi mutogatta magát egy lánynak – számolt be róla a TV2 hírműsora, a Tények.
Vágólapra másolva!

A férfi egy autóban ült, amikor megkérdezte a lánytól, merre van a nudista strand, ami azért furcsa, mert Veresegyházon nincs ilyen. A lány, amikor közelebb lépett az autóhoz, látta, hogy a férfi meztelen, és önkielégítést végez. A férfi ekkor még meg is kérdezte tőle, hogy nem akarja esetleg nézni közelebbről, amit csinál.

A Bors úgy tudja, a lány elszaladt, majd feljelentés tett a rendőrségen. Az eset nem messze történt attól a helytől, ahol közel két hete

megerőszakoltak egy 23 éves lányt,

aki az erdőkertesi vasútállomás irányába ment biciklivel. A sínek mellett futó ösvényen akarta lerövidíteni útját, ott ütötte le valaki hátulról.

Vicziántelepről sokan járnak át Erdőkertesre, mert közelebb van a vasútállomás, de az egy lakatlan rész, ahol az eset történt.

Amikor magához tért a lány, már nem volt rajta ruha. Sokkos állapotban, piszkosan ment be a vasútállomás pénztárosához, és kérte, hogy hívják a mentőket és a rendőrséget. Állítólag egy borzos hajú, kerékpáros fiatal férfit keresnek a rendőrök.

A Bors szerint még egy erőszakról beszélnek Veresegyházon, ami szintén a Vicziántelep környékén történt, erről azonban a rendőrségnek nincs tudomása. A klinikai szakpszichológus szerint ez nem véletlen.

Ez nyilvánvalóan irreális és torzított, de ez a negatív gondolkodás kialakul náluk. Ezért van az, hogy nagyon sok erőszakon, abúzuson átesett nő nem jelentkezik rögtön a rendőrségnél” – nyilatkozta Skultéti-Szabó Katalin klinika szakpszichológus.

A településen térfigyelő kamerarendszer működik azon a részen, ahol legutóbb az autós szatír zaklatott egy fiatalt, amire egy tábla figyelmeztet, de az állványra semmi sincs felszerelve. A Bors cikke szerint nem kizárt, hogy ugyanaz a férfi volt a lány zaklatója, mint aki a múlt héten megerőszakolta a másik nőt.

A rendőrség vizsgálja, hogy van-e köze a két ügynek egymáshoz.