Újabb névsor, hogy kik távoznak a Hír TV-től

Vágólapra másolva!
A Hír Televízió új vezetése Kálmán Olga és Csintalan Sándor mellett nem számít a korábbi hírigazgató munkájára sem. 
Vágólapra másolva!

Nem csak Kálmán Olga bukott balliberális műsorvezetőtől vált meg a Hír TV új vezetése. Távozik a csatornától Nagy Zoltán hírigazgató, Tarr Péter, Bodacz Balázs, Zimon András és György Zsombor is.

Délelőtt 10 óra körül tartott állománygyűlést Nyerges Zsolt Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin és Korda Judit társaságában. Az állománygyűlésen elhangzott, hogy az új tulajdonos mellett Liszkay Gábor médiatanácsadó, Korda Judit általános vezérigazgató-helyettes, Répási Bálint vezérigazgató, Szikszai Péter tartalomért felelős vezérhelyettes, Mentes Katalin pedig hírigazgató lesz a csatornánál.

A nagyon sok pénzt kereső, és cserébe borzasztó nézettséget hozó Kálmán Olgát kirúgták. Itt részletesen írtunk arról, hogyan omlott össze Simicska Lajos médiabirodalma, amelynek koronaékszereként tartotta számon a Hír TV-t, amitől aztán nemrég megszabadult, miután a tv-t már a megszűnés veszélye fenyegette. Nem sokkal később lemondott a csatorna elnöke is.

Nyerges Zsolt, az új tulajdonos ma azt mondta az állománygyűlés után, hogy a televízió működési feltételei biztosítva vannak.