Egy vétlen családapa halt meg a pénteki, szolnoki autóbalesetben

2018.08.04. 13:17

A Tények pénteken számolt be arról a szomorú, szolnoki balesetről, amelyben egy vétlen sofőr, egy családapa vesztette az életét. A vétlen kocsiban egy ötfős család utazott, amikor váratlanul szembejött velük egy, a kocsisort előző autó, és frontálisan ütköztek.

A TV2 hírműsora számolt be arról a szomorú balesetről, amelyben egy családapa halt meg még péntek délelőtt. A baleset során két autó frontálisan ütközött egymással. A vétlen kocsiban egy teljes család ült. A sofőr, az édesapa a helyszínen meghalt, a többiek súlyosan megsérültek, van, aki életveszélyesen.

A Tények beszámolt arról, hogy a felvételen látható szürke autó az előtte lévő kocsisort előzte, amikor összeütközött a családdal.

Ezt az előzést nem tudta befejezni, és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő gépjárművel, amiben egy család utazott. A baleset helyszínén egy fő az életét vesztette, további öt sérültet mentőhelikopterrel, illetve mentőgépkocsival kórházba szállítottak. Több súlyos, illetve súlyos életveszélyes sérült is van a balesetben"

- mondta el a Tényeknek Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőrség szóvivője.

A roncsból a tűzoltóknak a sofőrt és az egyik utast is ki kellett szabadítaniuk
A tűzoltók áramtalanították a járműveket, illetve az egyik roncsból két embert szabadítottak ki feszítővágó berendezés segítségével"- mondta el a TV2-nek a Németh Ádám a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

A Tények úgy tudja, hogy a vétlen román rendszámú autóban egy magyar család utazott a gyerekekkel.

Hódmezővásárhelynél egy ember a fának csapódott

A hírműsor arról is beszámolt, hogy pénteken Hódmezővásárhely közelében egy ember életveszélyesen megsérült, amikor autójával fának csapódott a 45-ös főúton. Az autó eddig nem tudni miért, de áttért a szemközti sávba, akkor rohant neki az útszéli fának. A baleset után többen próbálták kimenteni az autót vezető 55 éves férfit, de nem tudták kiemelni a roncsból.

Az autó sofőrje beszorult a roncsok közé, őt a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak"

- mondta el a Tényeknek a megyei katasztrófavédelem szóvivője.