Évekre börtönbe mehet Pásztor Anna késes zaklatója

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Tragédia lehetett volna Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertjén, ha az énekesnő zaklatóját nem sikerül az utolsó pillanatban megállítani. A férfi egy éve zaklatja Pásztor Annát, már a családját is megfenyegette.
Vágólapra másolva!

Féltékenységből akarta megölni imádott énekesnőjét a férfi, aki

cipőjébe rejtett késsel

érkezett az Anna & the Barbies legutóbbi koncertjére. Pásztor Anna tudta, hogy rajongója nem beszámítható, ugyanis többször írt neki a közösségi oldalán, fenyegetve őt és a családját is. Azt írta: mivel

őrülten szerelmes az énekesnőbe, de tudja, hogy soha nem lehet az övé, saját kezével akar végezni vele

- írta a Ripost.

"Egy fiatalember úgy gondolta, hogy eljön a koncertemre a parkba, a cipőjébe rejtett egy kést, amivel szeretett volna megszurkálni" - mondta az énekesnő abban a Facebook-videóban, amelyben nyíltan és őszintén beszélt a történtekről.

Pásztor Anna még a koncert előtt jelentette ezt a Budapest Park személyzetének, akik fénykép alapján könnyen azonosítani tudták a férfit.

Kólya Dániel, a Budapest Park ügyvezető igazgatója a lapnak így számolt be az ügy részleteiről: „Amikor megtudtuk, hogy mire készül az illető, természetesen azonnal értesítettük a IX. kerületi rendőrkapitányságot."

A Ripost úgy tudja, a férfi akár öt év börtönt is kaphat.