Soros alapítványa nem figyelt: lebuktatta a Soros-szövetséges EP-képviselőt

Vágólapra másolva!
A Tűzfalcsoport írt arról, hogy Anna Maria Corazza Bildt svéd Európai Parlamenti képviselő ismét lebukott a Soros hálózathoz kötődő szoros kapcsolódásával. Mint ismeretes az egyébként Soros megbízható szövetségeseinek listáján is szereplő Európai Néppárti képviselő a brüsszeli Politicóban írt véleménycikkében agitált a Fidesznek a Néppártból történő kizárása mellett. Tette mindezt Orbán Viktor miniszterelnök egy olyan mondata miatt, amit sosem mondott. A képviselő asszony nagy buzgalmában meg is osztotta a hazugságokon alapuló cikkét Twitter-oldalán, amelyet septiben „kedvelt” is Open Society, azaz Soros házi alapítványa.
Vágólapra másolva!

Ahogy a Tűzfalcsoport emlékeztet a fenti hazugságoktól hemzsegő véleménycikk befutotta a megszokott kört a magyar balliberális médiában, ahol kézről-kézre adta az álhírt a HVG-444-Index-24-Népszava tengely.

Anna Maria Corazza Bildt Forrás: Tűzfalcsoport

Bár Bildt hazai újságíró elvtársai ezerrel dolgoztak azon, hogy tagadják a néppárti képviselő kapcsolódását a Soros-birodalomhoz, azonban csúnyán lebuktak. Hiszen, ahogy azt a Tűzfalcsoport nyilvánosságra hozta,

a Fideszt a néppártból kirúgatni szándékozó képviselő nagy buzgalmában megosztotta az ordas hazugságokat tartalmazó Politico cikket Twitter-oldalán, amelyet septiben kedvelt is az Open Society oldala, azaz Soros házi alapítványa.

Soros György nagyon kedveli ezt Forrás: Tűzfalcsoport

Bildt asszony bár néppárti képviselő, de már korábban is szerepelt Soros György megbízható szövetségeseinek a listáján, úgyhogy a fenti „kedvelés" nem valamilyen távoli szimpátia a spekuláns és a képviselő asszony között.

Emellett elgondolkodtató az a jellemzés, amely Soros adatbázisában szerepel Bildt-ről: „Erősen progresszív; nem hezitál, ha úgy érzi, hogy szembe kell mennie anyapártjának útmutatásaival vagy ellenvéleményt kell megfogalmaznia konzervatív nézetek miatt"

Bildt asszony és a vele szimpatizáló hazai „haladó” sajtó minden igyekezete ellenére is lebuktatta magát, és megerősítette azt a gyanút, hogy a fentebb már említett gyalázatos Politico véleménycikk hazugságait kik is adták Bildt szájába, és milyen céllal.

Soros György egy brüsszeli konferencián Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Mint emlékezetes, ebben Bildt asszony olyan nyilvánvaló ferdítésekkel dobálózott, hogy Magyarországon börtön jár a menedékkérőkön való segítésért!, vagy hogy hazánkban megtámadták az akadémiai és kulturális szabadságot.

De a Soros-szövetséges képviselő ámokfutása itt nem ért véget, mert azt állította a cikkben, hogy a magyar miniszterelnök „erélyesen kifejezte támogatását Putyin ukrajnai háborúja iránt”.

Aminek épp az ellenkezője igaz. Sőt Magyarország számos esetben kiállt Ukrajna mellett, legutóbb például a víztisztításhoz szükséges klórral segítettük ki őket, de támogattuk Ukrajna EU-hoz való csatlakozását és kezdeményeztük az ukrán vízummentesség megadását is. Ukrán családok nyaralhattak a Balatonon a magyar kormánynak köszönhetően. Csak hogy néhányat soroljak fel a magyar kormány gesztusaiból.