Mégis vízben lehet VV Fanni holtteste

2018.08.20. 10:39

B. László poligráfos vizsgálata szerint vízben kellene keresni a valóságshow szereplőt. A Bors szerint többször is jelzett a hazugságvizsgáló a 4 órás vizsgálat során, de egy kérdésnél nagyon erősen.

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi vállalta a hazugságvizsgálatot. A poligráf több kérdésnél is jelzett a 4 óra alatt, még olyanoknál is, amelyek nem kapcsolódnak az ügyhöz. Ezt dr. Brodmann Péter, a férfi ügyvédje sem tagadta, amikor a Bors rákérdezett. Egy kérdésnél viszont a többinél erősebben azt mutatta, hogy a férfi tudhat valamit. Ez a kérdés arra vonatkozott, hol lehet a lány holtteste. A rendőrök konkrétan rákérdeztek, vízben kellene-e keresni. Az ötlet, hogy hullámsírban lehetnek VV Fanni földi maradványai, már korábban felmerült.

Az utolsó kép VV Fanniról. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítjákForrás: Blikk

Az ölében vitte VV Fanni testét

VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Már kezdetben is úgy képzelték, hogy a Dunában lehet a korábbi Való Világ-szereplő holtteste, hiszen

a gyilkossággal gyanúsított volt MSZP-s exjelölt,

a kulcsi evezősklub dunaújvárosi elnöke járt a vízparton az után, hogy a lány meghalhatott

Ezt az autópálya felvételei is bizonyítják. 

B. László egy bérelt autóval ment el a lányhoz éjszaka. Elképzelhető, hogy Fanninál történt valami, mert

egy luxuslakópark toronyházi lakásából az ölében vitte le a holttestét a kamerafelvételek alapján, ráadásul az autójában pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat is találtak.

Még mindig eltűntként keresik

VV Fanni: vajon hol lehet?Forrás: RTL

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg a holttestét, eltűntként keresik.

Ha azokban a napokban a bányató talajmozgása nagy mértékű volt, simán lehúzhatta a testet a mélybe, majd visszarendeződött a tó alja, és a búvárok ezért nem találják"- idézi dr. Lichy József szavait a Bors. Az áldozat családját képviselő ügyvéd szerint egy kútban, de akár a budapesti csatornarendszerben is lehet VV Fanni holtteste.

A hazugságvizsgáló szerint vízben kellene keresniForrás: police.hu

B. László nem ismerte be a gyilkosságot, így a nyomozóknak kell megtalálniuk a testét, vagyis a legfőbb bizonyítékot.

Ügyfelem a hírekkel ellentétben tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el"- mondta az ügyvédje korábban.

Mi lehetett az indíték? 

Ahogy korábban írtuk, az önkormányzatiképviselő-jelölt és a 24 éves lány valószínűleg egy pár volt, amíg Fanni nem szakított a férfival, de az ügyvédje ezt tagadta. A Bors - a férfi ismerőseire hivatkozva - azt írta, hogy a férfi képtelen volt beletörődni a szakításba,ez lehetett az előre kitervelt, brutális gyilkosság indítéka.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK